Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisinden sonra Caner Cindoruk birkaç sürpriz ile hayranlarını mest edecek!

Sadakatsiz dizisinden sonra Caner Cindoruk birkaç sürpriz ile hayranlarını mest edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Caner Cindoruk, sadece ülkemizde değil, özellikle İspanya’da fazlasıyla gündemde yer alan isimlerden birisi oldu. Kadın dizisinden sonra Sadakatsiz’in de İspanya’da yayınlanması ile geniş bir hayran kitlesi elde eden oyuncu, Latin Amerika ülkelerinde de son dönemde hızlı bir popülerlik süreci yaşadı.

Caner Cindoruk’un iki sezon süren Sadakatsiz dizisindeki Volkan karakterindeki başarısı da hayranlarının takdirini kazandı. Oyuncu, dizinin finalinin ardından ise tiyatro çalışmalarına geri döndü. Hem İstanbul’da hem de memleketi Adana’da tiyatro faaliyetleri yaptığını söyleyen oyuncu, yeni sezon için yeni sürprizlerinin de olabileceğinden bahsetti.

Caner Cindoruk, herhangi bir proje için net bir anlaşma yaptığını ifade etmese de bazı teklifleri değerlendirmekte olduğundan bahsetti. Oyuncu, “Yeni şeyler okuyoruz, yakında çok güzel haberlerle geri dönüşler yapacağız” diye konuştu.

Sadakatsiz dizisinden sonra Caner Cindoruk birkaç sürpriz ile hayranlarını mest edecek! 1

Adana Seyhan’daki tiyatro oyununu yönettiğini ve yer aldığı iki projenin de güzel komedi işleri olduğunu anlatan Caner Cindoruk, yakında detayları paylaşacağını da ifade etti. İstanbul Moda sahnesinde de bir komedi rolüyle izleyicilerin karşısına çıkacak olan oyuncu, bu projesi için de heyecanlı.

Bir dönem kitap yazma çalışmaları da yapan oyuncu, işleri nedeniyle buna yoğunlaşamadığını ve kitap yazmanın yoğunluk isteyen bir iş olduğunu da sözlerine ekledi.

2018 yılında basılan ilk kitabı Sessiz Şarkıcı’da tanık olduğu olaylardan ve tanıştığı sıra dışı kişiliklerden bahseden ünlü oyuncu, “İkinci kitap için hikayeler düşünmeye başladım” dedi.

Kendi hikayelerini senaryolaştırarak projelere dönüştürme düşüncesinin de olduğunu anlatan Caner Cindoruk, yakın zamanda bununla ilgili de bilgi vereceğinden bahsetti.

Ünlü oyuncu hem tiyatro faaliyetlerini sürdürüyor hem kendisine gelen teklifleri değerlendirerek yeni projeler arıyor hem de ikinci kitabı için de hazırlıklara başladı.. Oyuncunun kendi hikayelerini dizi veya sinema filmine dönüştürme konusunda istekli olması da kariyerinde yakında farklı bir yönelim sergileyebileceği anlamına geliyor.