Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk’in güldüğüne bakmayın, çok acı çekiyor!

Burcu Özberk’in güldüğüne bakmayın, çok acı çekiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Özberk, Maske Kimsin Sen isimli yarışma programında birlikte yer aldığı Doğu Demirkol’un gösterisini izlemeye gitti. Uzun süredir arkadaşına söz verdiğini ama ancak fırsat bulabildiğini belirten ünlü oyuncu, en son Aşk Mantık İntikam isimli diziyle ekranda yer aldı.

Dizinin Nisan ayında final yapmasının ardından yapımcılardan birbiri ardına teklifler aldığı bilinen oyuncu, bir süre dinlenme fırsatı buldu. Burcu Özberk’in yeni projesi de ortaya çıktı ve oyuncunun Rüyanda Görürsün isimli sinema filminde başrolde yer alacağı ortaya çıktı.

Disney Plus için çekilecek olan Rüyanda Görürsün filminde Murat Boz ile Burcu Özberk ikilisini birlikte izleyebileceksiniz. Ünlü şarkıcı Murat Boz, oyunculuk yeteneklerini en son Netflix’te yayınlanan Zeytin Ağacı dizisindeki başarılı performansı ile ortaya koymuştu.

Burcu Özberk ile de yeni filmde buluşacak olmanın heyecanını yaşadığını söyleyen Murat Boz, çok iyi bir iş çıkartacaklarına inandığını ifade etmişti. Burcu Özberk de film projesi hakkında açıklamada bulundu.

Burcu Özberk'in güldüğüne bakmayın, çok acı çekiyor! 1

Koronavirüs atlatan ve ağır geçtiğini belirten Burcu Özberk, deneyimini şu sözlerle anlattı: “Ben böyle ağır geçeceğini hiç tahmin etmiyordum. Hafif atlatırım diyordum. Hatta kendimi özel zannediyordum, çünkü çevremde çok yakınlarım korona oldu. Genetikle alakalı bir şeyler var sandım. Sonra yeğenim beni korona yaptı. Çünkü onunla çok vakit geçirdim. Çünkü ablamlar koronaydı. O geldi bana, 3-4 gün çok fazla vakit geçirince ben de covid oldum. Çok ağır geçti, hala ağrı kesici yanımda dolaşıyorum. Başımın ağrısı ve sırtımın ağrısı hiç geçmiyor. Zormuş, covid olan herkese geçmiş olsun diyorum.”

Burcu Özberk, çok acı çekmesine rağmen normal hayatına devam ediyor ve yeni sinema filminin hazırlıklarını da sürdürüyor. Eylül ayının ortalarında film çekimlerinin başlayacağını anlatan oyuncu, çekimlere kadar da tatiline devam edeceğini duyurdu.