Ana sayfa Dizi Fragmanları Sadakatsiz dizisinden unutulmayacak bir final geliyor!

Sadakatsiz dizisinden unutulmayacak bir final geliyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Sadakatsiz dizisi, planlandığı gibi 60. bölümü ile birlikte ekrana veda edecek… BBC formatı olan Doctor Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz, çok başarılı bir çıkış yaptı.

İki sezon süren dizide Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen, başrolün hakkını veren performansları ile çok konuşuldu. Dizinin yurt dışında büyük ilgi görmesi de ünlü isimlerin popülerliğinin ülke sınırları dışında da hızla artmasını sağladı.

Anne dizisi ile zaten dünyanın bir çok ülkesinde izlenen Cansu Dere’nin Sadakatsiz’deki başarısının ardından İspanya ve Latin Amerika’da çeşitli ödüller kazanması gibi önemli gelişmeler yaşandı. Caner Cindoruk da yine Kadın dizisinden sonra Sadakatsiz ise özellikle İspanya’da büyük popülerlik elde etti.

Sadakatsiz dizisinden unutulmayacak bir final geliyor! 7

Hem oyunculara hem Türkiye’nin tanıtımına büyük katkı sağlayan Sadakatsiz dizisi, 25 Mayıs Çarşamba günü bitecek. Ancak akıllardan çıkmayacak bir final bekleniyor… Dizinin oyuncuları çekimleri tamamladılar ve veda pozlarını da sosyal medya hesaplarından paylaştılar.

Dizinin finali ile ilgili ilk fragman da paylaşıldı. 25 Mayıs Çarşamba günün heyecanla bekleyen izleyiciler, hikayenin nasıl bir sonla biteceğine yönelik tahminler de yapıyor.

Dizinin finalinde Volkan yolun sonuna geliyor! Volkan’ın serbest kalması ancak Derin’in ifade vermesiyle mümkün olacaktır. Ancak tam bu sırada Derin, başka bir boyuta geçmiştir. Asya Volkan’a gerçeği açıklamaya gider. Derin’e ne olacağı da sürpriz…

Sadakatsiz final bölümüyle 25 Mayıs Çarşamba 20.00’da Kanal D’de!