Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisine Cemal Hünal’ın ardından bir sürpriz isim daha geliyor!

Sadakatsiz dizisine Cemal Hünal’ın ardından bir sürpriz isim daha geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz, bu akşam 19. bölümüyle ekrana gelecek. Caner Cindoruk, Cansu Dere ve Melis Sezen’in başrolünde yer aldıkları dizi, yine heyecan dolu bir bölümle ekrana gelecek.a Doctor Foster isimli BBC’nin dünyaca ünlü projesinden uyarlanan Sadakatsiz, Çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam ediyor.

Yeni sezonun en çok dikkat çeken yapımlarından birisi olan Sadakatsiz’in hikayesinde yeni karakterlerle birlikte bazı değişimler ve heyecanlı gelişmeler yaşanacak. Diziye bu hafta katılacak olan Cemal Hünal, Asya’nın üniversiteden arkadaşı Sinan olarak geliyor.

Volkan’ın sinir krizlerine girmesine neden olacak olan Sinan, Asya’yı görmeye gelecek. Bu arada durumu öğrenen Volkan ise sert tepkiler verecek.

Bu arada diziye bir başka ismin daha katılacağı öğrenildi. Başarılı oyuncularıyla adından söz ettiren Sadakatsiz dizisine Aydan taş da katılıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre Aydan Taş, dizide Didem karakterine hayat verecek.

Yeni bölümde neler olacak?

Asya’nın arkadaşı Sinan, Tekirdağ’a Asya’yı görmeye gelir. Aniden çıkan bu misafir Asya’yı oldukça mutlu etmiştir. Sinan’nın teklifiyle Asya küçük bir tatil için İstanbul’a gelir. Volkan Ali’yi arayıp annesinin nerede olduğunu sorunca aldığı cevap karşısında çılgına döner. İstanbul’a Asya ve Sinan’ın yemek yediği otele baskın yapar. Ancak bu kez yakayı öyle kolay sıyıramayacaktır.

Sinan ile kavga eden Volkan kaldığı otele dönünce Derin’den bir mektup bulur. Her şeyden vazgeçen Derin, Volkan’a artık Asya’ya dönebileceğini söylemiştir. Volkan ne tepki verecek? Derin ve Volkan ayrılacak mı?

Sadakatsiz 24 Şubat Çarşamba günü yayınlanacak olan 19.bölümünden 2. fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.