Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinin büyüsünü bozabilecek hata!

Sadakatsiz dizisinin büyüsünü bozabilecek hata!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşan Sadakatsiz dizisi, büyük bir çıkışla bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi olmayı bildi… Kuruluş Osman ile iyi bir rekabete tutuşan dizinin reytingleri de gayet iyi seviyede bulunuyor. Dizi hayranları her yeni bölümü de heyecanla bekliyor.

Cansu Dere’nin Asya karakteri ile güçlü bir duruş sergilediği, aldatılan kadının intikamının ne kadar acı olabileceğini ortaya koyduğu sahnelerdeki başarısıyla çok konuşulduğu bir dizi Sadakatsiz… Aynı zamanda Kadın dizisindeki Sarp’tan sonra bambaşka birisi olarak Volkan karakteriyle ekrana dönün Caner Cindoruk da müthiş bir performans sergiliyor.

Cindoruk’un Volkan karakterinin ‘karaktersizliğini’ ekranda izleyiciye ne kadar iyi anlattığını, sosyal medyada Volkan hakkında yazılan olumsuz yazılardan görebilirsiniz. Volkan, dizinin en gıcık karakteri değil, aynı zamanda izleyiciyi de tiksindirmeye başlayan birisi oldu.

İşte bu noktada da Caner Cindoruk’un karakteri bu seviyeye kadar getirmesi önemli bir oyunculuk başarısı olarak dikkat çekiyor. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, Sadakatsiz ile ilgili bir yazı kaleme aldı ve dizideki bir sıkıntıya da dikkat çekti.

Volkan ve Asya’nın bu kadar içli dışlı olması aslında hikayenin büyüsünü yakın bir zaman sonra zehirlemeye, bozmaya başlayabilir.

Sina Koloğlu, hem övgü hem de uyarı olarak şu satırları yazdı:

“Sadakatsiz Sadakatli… Ev ahalisinin izlediği dizilerden biri… Bittiğinde son bölüm şöyle dediler: “Sadakatsizlik ettiği kadına sadakatli olmaya başladı adam. Bu durum da pek bir göze sokuluyor.” Volkan, Derin’den çok Asya’yı görüyor. Hele Ali’nin, “Baba sen bu akşam burada kal” cümlesi! Bu çok fazla içli dışlı olmalar dizinin o gizemli, rahatsız eden, ters köşe yaptıran halini yontuyor.”