Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisine yeni karakter geldi, her şeyi değiştirdi!

Masumlar Apartmanı dizisine yeni karakter geldi, her şeyi değiştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İşte Masumlar Apartmanı dizisinin yeni favori karakteri ve Yeşimçam sosu! TRT1 ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşan Masumlar Apartmanı, ortaya koyduğu yüksek performans ve farklı hikaye ile reytingleri adeta sallıyor. Bu sezonun en iyi sonuçlarını alan dizi, haftalardır da temposundan bir şey kaybetmedi. Her bölümü büyük bir dikkatle izlenen, ardından sosyal medyada binlerce mesaj ile kritik edilen bir yapım Masumlar Apartmanı.

İlk 14 bölümde izleyiciler dizide o kadar çok şey buldu ki, vazgeçmek bir yana her bölümü daha da çok kişiyi ekran başına topladı. Ezgi Mola, Merve Dizdar ikilisinin Safiye ve Gülben karakterleri ile devleştiği birçok sahne yaşandı. Ancak ne performanslarında ufacık bir azalma görüldü ne de karakterin hissinin izleyiciye geçmediği bir sahne oldu.

Masumlar Apartmanı’nda Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu da İnci ve Han karakterleri ile gayet iyi oyunculuklar ortaya koydu. Son olarak ise diziye Naci olarak katılan, Safiye’nin eski aşkını oynayan Tansel Öngel çok iyi bir giriş yaptı.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da göre aslında Naci’nin diziye gelişi bir Yeşilçam hikayesine doğru gidişin de kapısını açmak oluyor… Naci, Koloğlu’na göre dizinin Yeşilçam sosu kıvamında…

Masumlar Apartmanı dizisine yeni karakter geldi, her şeyi değiştirdi! 8

Sina Koloğlu, şöyle yazdı: “İlk bölümleri merakla izledik. Obsesif kompulsif bir aile portresi pek yazılmamış bir senaryoydu. Hele oyuncular da bu işi çok iyi kotarınca, ortaya izlenesi bölümler çıktı. Fakat sonra bu senaryoya ‘Yeşilçam sosu’ katalım dediler. Yine de kabul etmek lazım, işin ‘çekim işçiliği’ takdir edilesi bir kıvamda.”

Naci karakterinin de diziye iyi oturduğunu vurgulayan Sina Koloğlu, Tansel Öngel’in performansını da beğendiğini dile getirdi.

Masumlar Apartmanı dizisine yeni karakter geldi, her şeyi değiştirdi! 9

Naci, izleyicilerin de favorisi oldu. Her sahnesi ayrı güzel bulundu ve sosyal medyada da Öngel hakkında övgü dolu yazılar yazıldı.

Sina Koloğlu da izleyicinin bu beğenisini şu sözlerle anlattı: “Naci (Tansel Öngel) ses tonu ve duruşuyla hani dersine girmek için can atacağın öğretmen adayı. Bazı öğrencileri sevmese de… Yeni dahil oldu ve bu haliyle gördüğüm, izleyicinin yeni favorisi…”