Ana sayfa Dizi Haberleri Böyle giderse işi zor! Masumlar Apartmanı dizisi son bölüm reytingleriyle çok şaşırttı!

Böyle giderse işi zor! Masumlar Apartmanı dizisi son bölüm reytingleriyle çok şaşırttı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, ikinci sezonda ilk sezondaki ilgiyi bulamıyor! Dizi, gerçek hayattan alıntılanan hikayesi ile ilk başladığında büyük bir şok yaşatmış ve izleyicileri adeta ekrana kilitlemişti.

Fakat ikinci sezonda aynı ilgiyi bulamayan Masumlar Apartmanı dizininin izleyicileri, eleştirilerini de sosyal medyada sıralamaya başladılar. Özellikle Gülben ve Safiye’nin iyileşme yolunda uzun süre adım atmamaları, izleyiciyi yordu. Ancak giderek karakterlerin zor da olsa bazı travmalarını aşmaları yönünde aşamalar kaydedildi.

Bu durum olumlu karşılansa da yine de ‘iki ileri bir geri’ diyerek izleyici bu durumdan tatmin olmadı! Han’ın tuhaf travmatik halleri de yine diziyi izleyenlerin biraz abartılı bulduğu sahnelerde kendisini göstermeye devam ediyor. Son olarak eşine şiddet uygulayan Esat’ın babasını bir lunaparkın korku tüneline bağlayıp sıkıştırması da bir bir başka ilginç sahneydi. İzleyiciler, korku filmine dönüşen bu tür sahnelerden de hoşlanmıyor…

Dizinin reytingleri giderek düşüyor. Yavaş yavaş irtifa kaybeden Masumlar Apartmanı’nın kemik izleyicisi şimdi, 3. sezonu görüp göremeyeceklerini sorgulamaya başladı! Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu’nun yer aldıkları dizi, OGM Pictures imzalı ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayesinden derlediği kitabından alıntılanıyor.

Bu hafta 60. bölümü yayınlanan dizinin izleyici kaybetme yolundaki gidişatı ne yazık ki devam etti! Son bölümüyle Masumlar Apartmanı tüm kişiler kategorisinde ilk 10’a bile giremedi ve 13. sırada yer alabildi! Bir sezon önce zirveyi Salı akşamları kimseye bırakmayan dizinin reytinglerindeki bu düşüş, artık inkar edilemez bir noktada!

Böyle giderse işi zor! Masumlar Apartmanı dizisi son bölüm reytingleriyle çok şaşırttı! 7

AB kategorisinde ise Masumlar Apartmanı Salı akşamı yayınlanan yapımlar arasında günü 6. olarak tamamlarken, ABC1’de ise 8. sıradaydı. İlk sezonda çift haneli reytingleriyle yüzleri güldüren dizi, ikinci sezonda giderek daha da düşmeye başladı! İzleyicinin sosyal medyadan sıklıkla yaptıkları ‘Sıkıldık artık, bir türlü iyileşemediler, korku yapımına dönüştü iyice’ şeklindeki eleştirileri de dikkat çekmekte…