Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinin perde arkasındaki Caner Cindoruk gerçeği!

Sadakatsiz dizisinin perde arkasındaki Caner Cindoruk gerçeği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – BBC yapımı olan Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz, sezonun en başarılı yapımlarından birisi konumunda. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen üçlüsü güçlü bir oyunculuk ortaya koyuyor. İki kadını birden sevme hırsına kapılan Volkan karakterinde Caner Cindoruk adeta harikalar yaratıyor.

Sadakatsiz, aslında güncel hayatta da yaşanan ve belki de çok daha sertlerini gördüğümüz hırsların ve kıskançlıkların sonucunda neler olabileceğini anlatıyor. Dizide Cansu Dere, Asya karakterinde kıskanılan bir kişilik ortaya koyuyor. Her yönü ile Asya, birçok hemcinsini kıskandırıyor. Erkekleri ise kendisine çeken bir yönü var…

Sadakatsiz dizisinde Caner Cindoruk da Kadın dizisindeki Sarp’tan sonra bambaşka bir karaktere hayat veriyor. Volkan, hırslarına yenilen ve amaçlarını gerçekleştirmek için her yolu deneyebilecek birisi… İki kadını aynı anda isteyen, zenginlik ve üne kavuşmak için yapmayacağı kalmayan ama hırslarını da dizginleyemeyen birisi.

Caner Cindoruk’un başarılı performansıyla Volkan karakterinin ortaya koyduğu tablo izleyicileri de çok etkiliyor… Milliyet Blog Yazarlarından Anibal Güleroğlu, dizide en büyük hırsın Volkan’da olduğunu belirten yazısıyla dikkat çekti.

Sadakatsiz dizisinin perde arkasındaki Caner Cindoruk gerçeği! 7

Güleroğlu, dizideki bu hırsın alt planını araladı ve şöyle yazdı:

“‘Sadakatsiz’deki en güçlü hırs, Volkan’da gün yüzüne çıkıyor. İki kadını birden sevme özgürlüğünü dillendirerek sadakatsiz erkek hırslarına tercüman olan Volkan, Asya’nın bilinçli tuzağına düşüp onun şartlarına uygun biçimde boşandıktan sonra daha da biliyor hırslarını. Derin’le evlenip zenginliğe ve üne kavuştuğu halde bir türlü Asya’nın peşini bırakmıyor.

Görünürdeki bahanesi oğlu ama asıl konu, Asya’ya yeniden sahip olma hırsı! Nasıl ki, Kenan Ece’nin canlandırdığı Doktor Turgay’ı kıskanması… Asya’yı partiye gelme durumunda bırakıp mutluluk şovu yapması… Onu hastanede ve evinde taciz etmesi… Hepsi de Volkan’ın sahiplenme hırsının yansımaları. Başarıya ulaşacak mı göreceğiz.

Velhasıl; Terk edenden vazgeçmeme modundaki karakterleriyle dikkat çeken ‘Sadakatsiz’, bize hırslı ihanet çeşnisi sunan bir yapım. Caner Cindoruk tarafından mükemmel biçimde canlandırılan Volkan’ın soğukkanlı hırsı da sadakatsizliğe apayrı bir boyut katmakta.”