Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinin suyu ısındı! Final tarihini başrol oyuncusu Caner Cindoruk açıkladı

Sadakatsiz dizisinin suyu ısındı! Final tarihini başrol oyuncusu Caner Cindoruk açıkladı

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin Med Yapım imzalı, başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in oynadığı Sadakatsiz dizisinde sona yaklaşılıyor.

İngiliz yapımı Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz, geçen sene fırtınalar estirip reytinglerde hep zirvede olsa da bu sezon aynı başarıyı gösteremedi. Yeni sezonla birlikte senaristler hikayeyi hareketlendirmek adına yeni bir kararlar alsalar da bir türlü isteneni vermedi.

Dizide son olarak Melis Sezen’in canlandırdığı Derin karakterinin babası Haluk Güçlü geçirdiği bir kalp krizi sonrasında hikayeye veda etti. Caner Cindoruk’un canlandırdığı Volkan karakterinin şirketteki ipleri eline alması ve Derin’in ailesinde göreceği tam destekle dizinin hikayesinde yeni bir dönem izleyeceğiz.

Sadakatsiz dizisinin suyu ısındı! Final tarihini başrol oyuncusu Caner Cindoruk açıkladı 7
Fakat bu durum çok uzun sürmeyecek gibi görünüyor. Med Yapım’ın sahibi yapımcı Fatih Aksoy’un annesinin cenaze töreninde merak edilen soruları cevaplayan Sadakatsiz dizisinin Volkan karakteri Caner Cindoruk, diziyle ilgili önemli bilgiler verdi. Dizide önemli bir dönemece girdiklerini belirten oyuncu hızla çekimlere devam ettiklerini dile getirdi.

Sadakatsiz dizisinde son 10 bölümü çektiklerini ifade eden Caner Cindoruk, hikayenin hızlı zamanlarının başladığını, dizinin kalan bölümlerdeki hareketliliğini sağlamak için ayrılan ya da kadroya giren oyuncuların olabileceği konusunda ipuçları verdi.