Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinin yönetmeni koronavirüse yakalandı!

Sadakatsiz dizisinin yönetmeni koronavirüse yakalandı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dün akşam yeni bölümünün yayınlanması beklenen Sadakatsiz dizisinin setinde koronavirüs şoku yaşanıyor! Kanal D’nin sevilen dizisinin yeni bölümü ne yazık ki yayınlanmadı. Dizinin setinde yaşanan durum nedeniyle bölümün yetişmediği ve yayının da son anda iptal edildiği anlaşılmakta!

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrolünde oynadığı dizinin dün akşam 9. bölümü yayınlanacak ama yaşanan gelişme sonrasında yayından kaldırıldığı öğrenildi. Dizinin tanıtımları dönmesine karşılık yayınlanmaması da dikkat çeken başka bir durumdu!

İlk önce kimsenin nedenini anlamadığı bu olayla birlikte Sadakatsiz dizisinin yapımcı firması Med Yapım’dan bir açıklama geldi.

Çarşamba akşamlarının çok konuşulan dizisi ile ilgili yapılan açıklamada, pandemi nedeniyle yayının olmayacağı bilgisi veriliyor ama detay verilmiyordu.

Sadakatsiz dizisinin yönetmeni koronavirüse yakalandı! 8

Herkesin kafasını daha da karıştıran bu açıklamanın ardından dizinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt’un, koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Dizinin yeni bölümü heyecanla beklenirken ortaya çıkan bu durum ise sette başka kimsede korona olup olmadığı ile ilgili merakı da arttırdı.

Med Yapım açıklamada “Değerli izleyicilerimiz, pandemi sebebiyle ne yazık ki bu akşamki kısa bir sağlık arası veriyoruz. Haftaya görüşmek üzere” ifadelerini kullanmıştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından, dizinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt’un koronavirüse yakalandığı bilgisini paylaştı.

Yeşilyurt, Yasak Elma dizisinin 3 sezon yönetmenliğini yapmış ve geçtiğimiz sezon sonunda da Kanal D’nin iddialı projesi Sadakatsiz dizisine geçmişti.

Sadakatsiz dizisinin yönetmeni koronavirüse yakalandı! 9