Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz izleyicisinden Caner Cindoruk’a tuhaf hareket!

Sadakatsiz izleyicisinden Caner Cindoruk’a tuhaf hareket!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara şimdilerde Sadakatsiz dizisindeki Volkan karakteri ile gelen Caner Cindoruk, dizinin yayınlanmaya ilk başladığı günlerde yaşadığı bir olayı hayranlarıyla paylaştı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz’de herkesi çileden çıkaran bir karakter olan Volkan, yaptıklarıyla izleyenleri de kendisinden soğuttu ama tabii konunun Caner Cindoruk ile alakası yok!

Neticede o bir oyuncu ve başarılı performansıyla da yine takdir topluyor. Fakat her ‘kötü adam’ karakterini oynayan oyuncu gibi onun da başına ilginç olaylar gelmeye başlamış. Özellikle sosyal medyada saydıran hayranları dışında sokakta birebir yaşadığı bir hikayesi var ki hakikaten şaşırtıcı!

Diziyi takip edenler, Volkan’ın nasıl çileden çıkaran bir karakter olduğunu biliyor. Eşini aldatan, aldattığı kadınla evlenip çocuk sahibi olan, yeniden eski eşinin peşine düşen, türlü oyunlarla herkesi kandıran Volkan, izleyenlerden hayli küfür yiyor.

Bazı izleyiciler sosyal medyada karaktere saydırırken Caner Cindoruk’u durumun dışında tutuyor doğal olarak. Ancak bazıları da karakterle özdeşleştirerek tuhaf bir durum yaratıyor.

Caner Cindoruk, başına gelen bir olayı, Magazine Gel isimli Yotubue kanalında yayınlanan bir söyleşide anlattı. Melis Sezen ile birlikte sette karavandan yaptıkları söyleşi de yaşadığı olayı anlatan oyuncu, duruma gülse de aslında yaşanan olay biraz garip!

Sadakatsiz izleyicisinden Caner Cindoruk'a tuhaf hareket! 2

Cindoruk, diziyle ilgili olarak geri dönüşlerin sorulduğu bir soruya şu yanıtı verdi: “Sokakta tepki almaya başladım. İlk bölümden sonra arabada oturuyorum, dışarıyı izliyorum yanda. Kadının biriyle göz göze geldik, arabayı sürüyor, bana baktı, ben gülümsedim, ‘tü’ yaptı (tükürdüğünü anlatmaya çalışıyor) o gün anladım bu rolle çok böyle tüküreceklerini.”

Caner Cindoruk’un başından geçen bu olaya kahkahalarla gülen Melis Sezen’in sözleri de hayli manidardı! Oyuncu,”Pandemi döneminde olmamız senin avantajına olmuş” sözleriyle de güldürdü.

İşte iki oyuncunun keyifli sohbeti: