Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz’de bir ünlünün oğlu belki ama yeteneği ile konuşturuyor!

Sadakatsiz’de bir ünlünün oğlu belki ama yeteneği ile konuşturuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Kanal D ekranında şimdiye kadar 9 bölümü yayınlanan Sadakatsiz dizisi büyük bir başarı kazandı. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizinin hem hikayesi hem oyunculuk performansları o kadar iyi ki, reytingleri patlattığını da söylemek yanlış olmayacaktır.

atv’deki Kuruluş Osman gibi çok güçlü bir yapım ile başa çıkabilen, hatta birincilikler de elde edebilen Sadakatsiz dizisi, her hafta heyecan dolu hikayesi ile milyonları ekran başına oturtmayı başardı. Kemik bir izleyici kitlesi edinen Kanal D dizisi, bu sezonun en başarılı işlerinden birisi.

Dizide dikkat çeken bir isim de var. Yasak Elma’da Ender olarak izlediğimiz, şarkılarıyla gönüllere giren, şimdiye kadar rol aldığı projelerle akılda kalan Şevval Sam’ın oğlu Tarık Emir Tekin’den bahsediyoruz.

Sadakatsiz'de bir ünlünün oğlu belki ama yeteneği ile konuşturuyor! 8

Beşiktaş’ın efsane futbolcularından Metin Tekin ile Şevval Sam’ın evliliğinden dünyaya gelen Tarık Emir Tekin, Sadakatsiz dizisinde psikopat Selçuk karakteri ile gerçekten çok başarılı işler yapıyor. Annesinin ününün değil, yeteğinin onu bu noktaya getirdiğini de kendisine yazılan her sahnede başarılı oyunculuğu ile kanıtlıyor.

Psikopat bir karakteri canlandırmak çok zordur. Hele ki kişinin karakterinde bundan iz yok ise… Tarık Emir Tekin de tam zıttı bir karakterde olan Selçuk’a öyle güzel hayat veriyor ki, izleyiciler karakteri canlandırmadığını yaşadığını düşünüyor.

Sadakatsiz'de bir ünlünün oğlu belki ama yeteneği ile konuşturuyor! 9

Milliyet cadde yazarlarından Sina Koloğlu da genç oyuncuyla ilgili övgü dolu bir değerlendirme yaptı. Koloğlu, yazısında şöyle yazdı:

“Sadakatsiz’ de Selçuk ‘psikopat hali’ ile dikkat çekiyor. Ev ahalisi, “Gerçek hayatta böyle midir?” diye sordular o derece. Anne Şevval Sam, baba Metin Tekin. “Bir sıfır önde başladı” diyorlar. Tarık Emir Tekin tabii ki bir adım önde olabilir. Ama yeteneğiyle farkını ortaya koydu. Bundan böyle kendisini başka projelerde göreceğiz gibime geliyor.”