Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin tutmasını çok istediği bir dizisi var!

Kanal D’nin tutmasını çok istediği bir dizisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Cumartesi akşamları daha önce Çatı Katı Aşk’ı yayınlayan Kanal D, düşük reytingler nedeniyle yaz ayında başlayan bu yapıma veda etmek durumunda kalmıştı. Kanal D şimdilerde ise Bir Annenin Günahı dizisiyle büyük bir sınav veriyor.

Özge Özberk, Musa Uzunlar, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas, Emre Kınay ve Pamir Pekin’in başrollerinde yer aldığı Bir Annenin Günahı dizisi ilk 3 bölümde reytingler noktasında iyi sınav veremedi. Oyunculuk performansları konusunda başroller olmasa bile, yan karakterlerdeki inişli çıkışlı durumlar da eleştiri konusu olmuştu.

Kanal D’nin Cumartesi akşamları genelde komedi yapımlarının yayınlanması nedeniyle dram projesini ortaya sürmesi, iyi bir taktik gibi görünse de reytingler pek de öyle söylemiyor. Kuzey Yıldızı, Gönül Dağı ve Sen Çal Kapımı’nın kemik izleyici kitlesini oluşturmasına karşın Bir Annenin Günahı’nın böyle bir durumu henüz net olarak oluşmadı.

Kanal D'nin tutmasını çok istediği bir dizisi var! 8

Bir Annenin Günahı 4. Bölümüyle bu akşam ekrandaki yerini alacak. İlk 3 bölümün reytingleri tatmin edici olmadığı için 4. bölümün sonuçları da çok merak ediliyor. Peki dizide neler yaşanacak? Yusuf, Yağmur’u gitme kararından vazgeçirebilecek mi?

Kanal D'nin tutmasını çok istediği bir dizisi var! 9

Gitmeye karar veren Yağmur havalimanına doğru yola çıkmıştır. Ancak Yusuf’un da Yağmur’u bırakma gibi bir niyeti yoktur. Nefesinin son damlasına kadar Yağmur’u gitmeden yakalayabilmek için koşar. Yağmur’a ulaşan Yusuf’un ona söyleyeceği tek bir şey vardır. Babasının ölümü hakkında öğrendiği gerçek Yusuf’un Yağmur’u döndürmesine etki edecek mi? O gerçek ne?

Bir Annenin Günahı yeni bölümüyle Cumartesi 20.00’da Kanal D’de!