Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz’in Asya’sı Cansu Dere’nin aklı o dizide kaldı! Bilin bakalım hangisi?

Sadakatsiz’in Asya’sı Cansu Dere’nin aklı o dizide kaldı! Bilin bakalım hangisi?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Cansu Dere, 2016-2017 sezonunda yayınlanan Anne dizisinin ardından 3 yıla yakın bir süre ara verdiği dizilere, Kanal D ekranlarının yeni dizisi Sadakatsiz ile dönüş yaptı. Oyuncu, şimdilerde Doctor Foster uyarlaması olan Sadakatsiz dizisindeki Asya karakteri ile gündemde. Caner Cindoruk ve Melis Sezen ile birlikte başrolünü paylaştıkları dizisi, Çarşamba akşamlarına damga vuruyor.

Hayranlarının heyecanla beklediği ve sonunda yine dikkat çeken bir dizide, çok konuşulan bir karakter ile dönüş yaptı ekrana oyuncu. Şimdilerde Asya karakterindeki performansıyla da takipçilerinden övgüler almaya devam ediyor.

Cansu Dere’nin başrolünde yer aldığı ve 2005’te yayınlanan Güz Yangını dizisinden sonra kariyer yolculuğu hızlandı. Oyuncu sonrasında Sıla, Ezel, Muhteşem Yüzyıl, Anne, Ferhat İle Şirin dizileriyle devam etti ekran yolculuğuna.

Özellikle Kenan İmirzalıoğlu ile başrolünde oynadığı Ezel dizisindeki Eyşan karakteri hala unutulamıyor! Hatta hayranlarından bir kısmı ona Eyşan diye seslenirken, dizideki olayı hatırlatıp “Ömer’e neden ihanet ettin?” sorusunu da ısrarla sormaya devam ediyorlar.

Şimdilerde ise Asya karakteri ile yine fenomen bir kişi ortaya koyuyor Cansu Dere. Oyuncunun ekrandaki bu dikkat çeken yapımlar arasında olmayan bir başka dizisi daha var ki ünü Türkiye’yi aştı!

Dijital platform PuhuTV için çekilen Şahsiyet dizisinden bahsediyoruz! Onur Saylak’ın yönetmenliğini yaptığı ve başrolünü Haluk Bilginer ile paylaştığı Şahsiyet dizisi, izleyenlerin hayran kaldığı ve yurtdışında da ödül alan, dikkatleri çeken bir yapım.

Dolayısıyla Cansu Dere’nin de kariyerinde önemli bir basamak. Dere, bu diziyle ilgili instagram sayfasından kamera arkası fotoğraflar paylaştı.

Oyuncunun bu nostaljik paylaşımlarına bakılırsa, izleyenlerin aklından çıkmayan Şahsiyet, Cansu Dere için de özel bir anlam ifade ediyor.

Dere, hayranlarına nostalji yaşatırken, ilk kez paylaştığı bu fotoğraflarda da kamera arkasında yoğun ama eğlenceli bir süreç geçirdikleri de anlaşılıyor…

Dizide birlikte rol aldığı Metin Akdülger, Necip Memili, İbrahim Selim ve yönetmen Onur Saylak ile pozlarını paylaşıyor oyuncu…

Cansu Dere’nin ‘tbt’ etiketiyle yaptığı o paylaşımlar aşağıda…
Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere'nin aklı o dizide kaldı! Bilin bakalım hangisi? 11

Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere'nin aklı o dizide kaldı! Bilin bakalım hangisi? 12

Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere'nin aklı o dizide kaldı! Bilin bakalım hangisi? 13

Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere'nin aklı o dizide kaldı! Bilin bakalım hangisi? 14

Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere'nin aklı o dizide kaldı! Bilin bakalım hangisi? 15