Ana sayfa Dizi Haberleri Tamer Karadağlı’yı forma sokan Savaşçı dizisinde beklenen o gün geldi!

Tamer Karadağlı’yı forma sokan Savaşçı dizisinde beklenen o gün geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının ilgiyle izlenen Savaşçı dizisi hakkında geçtiğimiz günlerde resmi açıklama yapılmış ve dizinin hayranları adeta bayram etmişti… Berk Oktay ve Gaye Turgut Evin gibi iki başrol oyuncusunun ayrılığının yanı sıra, birçok yan karakter de diziye veda etti. Ancak yapıma yeni katılanlarla birlikte çok daha iyi ve güçlü bir kadro kurulduğu da ortaya çıktı.

Savaşçı dizisi hayranlarının büyük bir heyecanla beklediği çekimlerin başladığı haberinin de çok kısa bir süre içinde verilmesi bekleniyor. Salı günü yayınlanan bültende önümüzdeki hafta çekimlerin başlayacağı bildirilmişti. Yani pazartesi gününden itibaren çekimlerin başladığına yönelik duyurunun da gelmesi hiç şaşırtıcı olmayacaktır.

Eskişehir’de hazırlıklar son aşamaya geldi ve artık çekimlerin başlaması bekleniyor. Dizide Albay Oktay Göktürk karakterine hayat verecek olan Karadağlı, gözü pek, zeki, kararlı, cesur, vatansever bir subay olarak ekranda yerini alacak.

Tamer Karadağlı'yı forma sokan Savaşçı dizisinde beklenen o gün geldi! 7

Ünlü oyuncu bu karakter için 1,5 aydır form tuttuğunu ve 10 kilo verdiğini, aksiyon sahnelerine de hazır olduğunu söylemişti. Karadağlı dizi hayranlarını heyecanlandıran şu sözleriyle dikkat çekmişti:

“Hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Ocak ayının ilk haftası çekimlere başlayacağız zaten. Hazırlıklar çok iyi… Çok ciddi aksiyon sahneleri olacak, çatışma sahneleri, dövüş sahneleri. Onun için de 1,5 aydır hem sıkı spor yapıyorum hem diyetisyen eşliğinde kilo veriyorum. 10 kilo verdim. Neredeyse 22 yıl önceki kiloma döndüm.”

Başrollerini Sarp Levendoğlu ile Murat Serezli’nin paylaştığı dizinin kadrosuna; Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Güneş Zavrak ve Ediz Hun gibi birbirinden başarılı isimler katıldı.

Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Ersin Olgaç, Serhat Nalbantoğlu, Elit Andaç Çam, Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Yiğit Anıl Dinkçi, Feyza Sevil Güngör ve Alp Öyken ile Zerrin Sümer’in de kadrosunda bulunduğu dizi için geri sayım son hız devam ediyor.