Ana sayfa Dizi Haberleri Yaşı 19 dizisinde büyük tesadüf! İki ünlü oyuncu, 25 yıl sonra aynı projede buluştular!

Yaşı 19 dizisinde büyük tesadüf! İki ünlü oyuncu, 25 yıl sonra aynı projede buluştular!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox Tv yeni sezonda dizileriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Kanalın yeni bir dizi projesi daha gündemde. Çalışmaları bir süre önce başlayan dizinin oyuncu kadrosu da şekillenmeye başladı. İddialı kadroda yer alan iki isimle ilgili bir tesadüf ise büyük dikkat çekti.

Gold Film’in yapımcılığını üstelendiği ve Fox TV’de ekrana gelecek olan yeni dizinin ismi Yaşı 19. Bir süredir çalışmaları süren diziyle ilgili olarak önce Deniz Çakır’ın adı anılmaya başlandı. Ardından iki isimle daha anlaşma sağlandığı ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği kulis bilgisine göre dizinin başrolünde Deniz Çakır ile birlikte Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ da yer almakta. Aslantuğ’un ismi önce Bir Annenin Günahı dizisiyle anılmıştı ancak oyuncu son anda dizide çalışmaktan vazgeçti.

Aslantuğ’un yeni sezondaki son tercihi ise Yaşı 19 dizisi oldu. Hülya Avşar ise uzun süredir dizilerde yer almıyordu. En son Muhteşem Yüzyıl Kösem’de 2016 yılında izlemiştik. Sonrasında dizi projelerini geri çevirmişti.

Yaşı 19 dizisinde büyük tesadüf! İki ünlü oyuncu, 25 yıl sonra aynı projede buluştular! 7

Yaşı 19 dizisinde Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ buluşması da ilginç bir tesadüfi yaşatacak. Zira iki oyuncu en son 25 sene önce bir projede oynamışlardı.

İkili, Bir Kadının Anatomisi isimli sinema filminin üzerinden geçen 25 yılın ardından bu kez bir dizide birlikte oynayacaklar.