Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş, Ben Bu Cihana Sığmazam, Gecenin Ucunda ve Baba’ya karşı Yürek Çıkmazı uçuşa geçti!

Üç Kız Kardeş, Ben Bu Cihana Sığmazam, Gecenin Ucunda ve Baba’ya karşı Yürek Çıkmazı uçuşa geçti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisi, dramatik hikayesi ile izleyenlerin yüreklerini dağlıyor, her hafta merak uyandıran gelişmelerle heyecanla takip ediliyor. Başrollerinde Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Ayça Bingöl ve Mesut Akusta’nın yer aldıkları dizi, hikayesi ile olduğu kadar oyunculuklarıyla da sosyal medyanın gündeminde!

Bu hafta 5. bölümüyle ekrana gelen dizi, yürekleri dağlayan bir hikayenin kahramanı olan Cennet’in ölüme giden dram dolu hikayesiyle izleyenlerin içini dağlıyor adeta! Ayça Bingöl’ün performansı ile Cennet’in yaşadığı acılar, şiddet gören kadınların hayatlarına yakından tanıklık edilmesini de sağlıyor.

‘Kötü adam’ rolleriyle ayrıca beğenilen Mesut Akusta, Cennet’in kocası rolünde yine izleyiciye saç baş yolduruyor! Alp Navruz ise çocukluğunda şiddet, yokluk, yoksulluk içinde büyümüş bir adam olarak başarılı oyunculuğu ile ön plana çıkıyor. İrem Helvacıoğlu ise Avukat Zeynep karakteriyle izleyenlerin çok beğendiği bir başka isim.

Salı akşamları yayınlanan dizi, Kanal D’nin reytingde zirveyi bırakmayan dizisi Üç Kız Kardeş ile Atv’nin Ben Bu Cihana Sığmazam dizileriyle yarışıyor. Zira aynı akşam yayınlanan Star TV’nin Gecenin Ucunda ve Show TV’nin Baba dizileri, bu haftaki tabloda ilk 10 sıralamasında yer alamadılar!

Yürek Çıkmazı, Total grubunda 9. olurken, AB ve ABC1 kategorilerinde ise 5. sıradaydı. İlk haftalarda reytingleri düşük kalsa da giderek dikkatleri çekmeye başladığı da görülüyor dizinin! Özellikle AB grubunda atv’nin iddialı yapımı Ben Bu Cihana Sığmazam’ın 10. sırada yer almasına karşılık Yürek Çıkmazı’nın aldığı sonuç dikkatleri çekiyor!

Üç Kız Kardeş ile reyting mücadelesinde işi biraz daha zor olsa da Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle olan rekabetinde öne çıkan durumu da dikkat çekici! ABC1 kategorisinde de yine Ben Bu Cihana Sığmazam 7. sırada yer alırken Yürek Çıkmazı 5. sırada.

Dizinin reytinglerdeki mücadelesindeki bu dikkat çekici ilerlemenin yanı sıra sosyal medyada da ayrı bir destekle ilerlemesi gözden kaçmıyor! Aynı akşam ekrana gelen Baba dizisinin 2. sırada yer aldığı 29 Kasım akşamı, ekranın en çok konuşulan dizisi olarak ilk sırayı kimseye kaptırmadığı görülüyor yine!

Baba dizisi, reytinglerde ilk 10’a giremese de sosyal medyadan güçlü bir destek almakta. Adba.tv’nin araştırmasında bu hafta da durum değişmedi. Ancak ilk sırada yer alan Yürek Çıkmazı ile arasındaki fark da oldukça büyük!

Yürek Çıkmazı dizisi, gün içinde 53 bin 700 ileti ile en çok konuşulan dizi olurken, Baba 20 bin 600 ileti ile 2. sırada. Gecenin Ucunda dizisi 10 bin 600 ileti ile sosyal medyadan desteği alıyor ama reytinglerde işi zorlaşmakta!

Reytingleriyle kanalın yüzünü güldüren Üç Kız Kardeş’in sosyal medya karnesi ise daha düşük! 6 bin 800 ileti ile günün en çok konuşulan dizileri arasında 4. sırada. Ben Bu Cihana Sığmazam’ın sosyal medya desteği de düşük! Bu hafta 2 bin 900 iletiye konu olmuş…