Ana sayfa Dizi Haberleri Sadece oyuncuların değil tüm dizi sektörünün unutulmazı olan projenin adı Gönül Dağı!

Sadece oyuncuların değil tüm dizi sektörünün unutulmazı olan projenin adı Gönül Dağı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisi iki sezondur ekranda yer alıyor ve şimdiden hayranları çok özledi. 65. bölümü ile birlikte sezon arası veren dizi ortaya koyduğu muhteşem insan hikayeleri ile çok beğenildi. Milyonlarca izleyiciyi kendisine hayran bırakan dizinin hem karakterleri hem de oyuncuların rolleri ile bütünleşmesi başarının en önemli nedenleri oldu.

Gönül Dağı dizisi unutulmazlar arasına şimdiden girdi. TRT1’in projeyi daha uzun yıllar sürdürmesi bekleniyor. Berk Atan, Cihat Süvarioğlu ve Semih Ertürk izleyicilerden gelen soruları yanıtladı. Dizinin kendileri için çok özel bir iş olduğuna değinen üç oyuncu da hayatlarına çok etki ettiğini ifade etti.

Sadece oyuncuların değil tüm dizi sektörünün unutulmazı olan projenin adı Gönül Dağı! 7

Semih Ertürk, “Galiba hayatım boyunca unutamayacağım bir iş. Hiç unutamayacağım bir deneyim” ifadesini kullandı. Berk Atan ise şu ifadeleri kullandı: “Bundan 10 sene sonra da Gönül Dağı diye bir iş vardı diye anlatacağım bir iş. Bizim değil komple sektörün Gönül Dağı diye bir dizi vardı diyeceği bir iş..”

Hikayede Ramazan karakterini canlandıran Cihat Süvariroğlu, aslında tüm ekip olarak ne kadar önemli ve tarihe geçen bir süreç içinde olduklarını şu sözlerle anlattı: “Öyle bir iş ki, 10 sene sonra tekrar toplansan bile yapamayacağın bir iş bence.”

Gönül Dağı dizisinde Cemile olarak izlediğimiz Nazlı Pınar Kaya da bu proje sayesinde geniş kitleler tarafından tanındı. Oyuncu, “Gönül Dağı’nın benim için anlamı sanırım hayatım boyunca hiç unutmayacağım bir iş oldu. Her ayrıntısına kadar hatırlayacağım, çok güzel deneyimler yaşadığım bir iş” şeklinde konuştu.