Ana sayfa Sosyal Medya Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu çiftine hayranlarından, artık evlenin yorumu geldi!

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu çiftine hayranlarından, artık evlenin yorumu geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu çift Mert Yazıcıoğlu ile Afra Saraçoğlu’nun aşkları sürüyor. İki oyuncu da birbirlerine çok yakışmalarının yanı sıra kariyer olarak da hızlı bir yükseliş dönemi içinde bulunuyor.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle geniş bir kitle tarafından tanınan Afra Saraçoğlu, dijital platform BluTV için çekilen Yeşilçam dizisiyle  de övgü dolu yorumlar aldı. Genç oyuncu, yeni sezonda gelen dizi tekliflerini elinin tersiyle itip tiyatro sahnesinde rüştünü ispat etti.

Usta oyuncu Nurgül Yeşilçay ile birlikte Bir Barda Bir Gece isimli tiyatro oyunuyla sahnede yer alan Afra Saraçoğlu  performansıyla olumlu yorumlar aldı.

Şu sıralar, sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile tatilde olan oyuncu sevgilisiyle pozlarını sosyal medyada yayınladı. Ünlü çiftin fotoğrafları hayranlarından övgü dolu yorumlar aldı.

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu çiftine hayranlarından, artık evlenin yorumu geldi! 8

Çiftin fotoğrafına çoğu hayranı, ‘Maaşallah size’ ve ‘En güzel çift’ şeklinde yorumlarda bulunurken, bazı hayranları ise, ‘Artık evlenin çok tatlısınız!’  şeklinde yorum yaptı.

Genellikle aşklarını gözlerden uzak yaşayan sempatik çift, zaman zaman bu şekilde mutluluklarını instagramdan yaptıkları paylaşımlarla gösteriyorlar.

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu çiftine hayranlarından, artık evlenin yorumu geldi! 9

Mert Yazıcıoğlu bir süredir ekranlardan uzakta. Hayranları oyuncunun yeni projesini de merakla bekliyor. Oyuncu, en son Netflix’te yayınlanan Aşk 101 isimli dizide ‘Sinan’ karakterini canlandırdı. 2020 yılında Bir Annenin Günahı isimli dizide başrolde yer alan Yazıcıoğlu, projenin kısa süreli olmasının şanssızlığını yaşamıştı.

Geçtiğimiz aylarda birlikte bir davette görüntülenen çift, ilişkilerinde her şeyin yolunda gittiğini belirterek yeni projeler için de görüşmelerini sürdürdüklerini ifade etmişlerdi.