Ana sayfa Dizi Haberleri Sadece Tuzak değil, tv8’in bir iddialı dizisi daha final yapacak!

Sadece Tuzak değil, tv8’in bir iddialı dizisi daha final yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında diziler konusunda 2022 yılının çok verimli geçtiğini ama yeterince ilgi görmeyen yapımlar nedeniyle de kanal yetkililerinin tatmin olmadığını görmekteyiz. TV8’de Canım Ailem isimli günlük dizinin yılın başlarında yayınlanmasının ardından, yeni sezon için Yazgı isimli bir başka günlük dizi daha ekrana geldi. Ayrıca Tuzak isimli dizi ile Akın Akınözü ve Bensu Soral ikilisi, yeni dizi çifti olarak öne çıktı. Bunların yanı sıra Kadere Karşı isimli yine bir başka günlük dizinin de kanalda yayınlanmakta olduğunu görüyoruz.

Yakın zaman içinde Sıfırıncı Gün isimli çok iddialı bir dizi ile seyircileri kendi ekranına çekme çabasına devam edecek olan TV8’de beklenen başarıların gelmemesi üzerine bazı yapımların da vedasına tanıklık edeceksiniz.

Tuzak dizisinin 13. bölümü ile birlikte önümüzdeki aylarda ekrana veda edecek olmasının yanı sıra, bir başka diziden daha final haberleri geliyor. Basına yansıyan iddialara göre, Erkan Meriç ile Yağmur Öztürk imzasını taşıyan Yazgı isimli günlük dizi için de final kararı alınmış durumda.

Sadece Tuzak değil, tv8'in bir iddialı dizisi daha final yapacak! 7

Dizi özellikle yurt dışında büyük ilgi çekmiş ve Latin Amerika ülkelerinde satışlarının yüksek olabileceği değerlendirmeleri yapılmıştı. Sosyal medyadaki yansımalar da bu beklentiyi desteklemişti. Ancak Yazgı dizisinin reytinglerde istenilen sonuçları alamaması üzerine 70. bölümde final yapılmasına karar verildiği ortaya çıktı.

42. bölümü yayınlanan Yazgı dizisinin bu tempoda devam etmesi durumunda Ocak ayının içinde final yaparak ekrana veda etmesi bekleniyor. Tuzak dizisinin de 7. bölümünün yayınlandığı düşünülür ise, yine bu hikayenin de Ocak ayı içinde izleyicilere veda etmesi bekleniyor.