Ana sayfa Sosyal Medya Yeni yıla gülerek girmeye hazır mısınız? Yılbaşı Gecesi filminin yayın tarihi belli oldu!..

Yeni yıla gülerek girmeye hazır mısınız? Yılbaşı Gecesi filminin yayın tarihi belli oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com- Ünlü senarist Gülse Birsel’in merakla beklenen Yılbaşı Gecesi filmi Disney Plus’ta 30 Aralık’ta yayına girecek. Gülse Birsel müjdeyi katıldığı bir davette verdi.

Televizyon ekranları için en son Jet Sosyete isimli diziyi hazırlayan Gülse Birsel’in hayranlarının heyecanla beklediği Yılbaşı Gecesi adlı film, komedi tarzında ve izleyiciye oldukça keyifli saatler vaat ediyor.

Filmin kadrosu da adeta yıldızlar geçidi. Filmde Gülse Birsel, Ayta Sözeri, Büşra Pekin, Serkan Keskin, Alina Boz, Şebnem Bozoklu, Cengiz Bozkurt, Boran Kuzum, Alican Yücesoy, Derya Karadaş, Fatih Artman, Serkan Keskin, Zeynep Güngör, Nazmi Sinan Muhçı, Kubilay Tunçer, Emir Benderlioğlu’nun da aralarında bulunduğu oyuncu kadrosu rol alıyor.

Yeni yıla gülerek girmeye hazır mısınız? Yılbaşı Gecesi filminin yayın tarihi belli oldu!.. 7

Bir yılbaşı gecesinde, aynı ortamda bulunmaları pek de mümkün olmayan bina sakinlerinin buluşması ve yaşananların anlatıldığı komedi türündeki Yılbaşı Gecesi filminin sosyal medyada yapılan paylaşımları da izleyicinin merakını iyice artırıyor. Film 30 Aralık’ta, yeni yıla sayılı saatler kala Disney Plus’ta görücüye çıkacak. Gülse Birsel, 2022’nin son günlerinde hayranlarının karşısına yine bol gülmeli ve eğlenceli, kahkaha dolu bir film ile çıkacak.