Ana sayfa Sosyal Medya Safir dizisinde öyle bir sahne var ki Özge Yağız için büyük bir şok oldu!

Safir dizisinde öyle bir sahne var ki Özge Yağız için büyük bir şok oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Safir dizisi atv ekranında pazartesi akşamları yoluna devam ederken, dizinin başrol kadın oyuncusu Özge Yağız’a olan ilgi de katlanarak artıyor.

Yemin isimli dizisi ile sadece ülkemizde değil yurt dışında da ismini geniş kitlelere duyuran oyuncu, daha sonra farklı projelerle kendisini bir hayli geliştirdi. Bu sezon çekimleri Kapadokya’da yapılmakta olan Safir dizisinin kadın başrolü olarak önemli bir sorumluluk üstlenen oyuncu, rolün hakkını vermesiyle birlikte sosyal medyada yeniden gündemin önemli konularından birisi haline geldi.

Safir dizisi iyi bir hikayeye sahip olması ve genç oyuncuların özverili, başarılı performansları ile hem ülkemizde hem de yurt dışında dikkat çeken bir dizi olarak biliniyor. Safir dizisinin reytinglerinde geçtiğimiz pazartesi günü yayınlanan 9. bölümde bir miktar düşüş yaşandı. Henüz kemik izleyici kitlesinin tam olarak oturmamasına rağmen tüm kişiler kategorisinde hala ortalamanın üzerinde reytingler elde etmesi dizinin güçlü bir izleyicisi grubu olduğunu gösteriyor.

Yeni izleyicilere ulaşma sorunu yaşıyor olsa da kendi kitlesini atv ekranına çekmeye devam eden Safir dizisinde Feraye karakterinin hikayesi izleyicileri derinden etkiledi.

Safir dizisinde öyle bir sahne var ki Özge Yağız için büyük bir şok oldu! 7

Özge Yağız da kamera arkasında hissettiklerini röportajıyla ortaya koydu. Oyuncu, Feraye’nin duygu yüklü sahnelerinde yoğun bir konsantrasyon yaşıyor.

Özge Yağız, çok zorlandığı ve çekimlerin uzun sürdüğü duygusal sahneler olduğunu söyledi. Partneri Burak Berkay Akgül’ün oyunculuğunu da öven Özge Yağız, sahnelerdeki duygu durumundan birlikte çok etkilendiklerini ifade etti.

Özge Yağız, senaryo ilk geldiği zaman sevdiği adamın abisinin Feraye’ye evlenme teklifi yaptığı sahneye çok şaşırdığını şu sözlerle anlattı: “Daha dizi çekimleri başlamadan, senaryo ilk geldiğinde okuduğumda çok etkilenmiştim. Çekerken de çok etkilendim. Çok değişik, hangi kadının başına gelir bu diye, 30 kere kendinize soruyorsunuz. Sevdiğiniz adamın abisi size evlenme teklif ediyor, inanılmaz.”