Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisinde pişman eden ayrılık kararı!

Son Yaz dizisinde pişman eden ayrılık kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin etkileyici dizisi Son Yaz’ın dün akşam ekrana gelen 7. bölümünde Canan, bir anlık öfkesine yenilerek eşi Selim Kara’dan boşandı… Fatih’in de parmağının olduğu bu ayrılık, her iki karaktere de yaramadı.

Selim ve Canan şimdi ayrılar ama yine birbirlerini düşünmeden edemiyor. Selim, neden bu noktaya geldiklerini hala anlamaya çalışıyor. Fatih’in de olayları bu noktaya sürüklemesinde payı olduğunu bilen Selim, bundan sonra ne yapacak merakla bekleniyor.

Canan ise Selim’den boşandığına pişman oldu. Son Yaz dizisindeki bu ayrılık izleyicilerin de hoşuna gitmedi. Ali Atay ve Funda Eryiğit ikilisinin uyumunu çok beğenen dizi hayranları, bu karakterlerin ileride yeniden birbirlerine tutunacağından da emin…

Son Yaz dizisinde pişman eden ayrılık kararı! 7

Canan’ın yaşadığı yürek acısı ekranlara yansıdı. O anlarda Eryiğit de performansı ile ekran başındaki izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Boşanmanın bir insanın hayatında ne kadar ağır bir durum oluşturduğunu iyi şekilde yansıtan Eryiğit, sahne gereği gözyaşı döktü. Ancak benzer durumları kendi hayatında yaşayan birçok kişi de ekran başında gözyaşlarını tutamadıklarını belirten yorumlar yaptı.

Parmağındaki yüzüğü çıkartırken, lavabonun deliğinden düşüp gitmesi ile şaşkına dönen Canan’ın yüzüğü almak için gider borusunu açması ve yüzüğü geri alıp yeniden parmağına takmasıyla yaşadığı rahatlama da dikkat çekiciydi.

Son Yaz dizisinin 7. bölümünün reytingleri gayet iyi geldi. Özellikle AB grubundaki yükseliş ve günü 3. sırada tamamlamak ekibe büyük moral verdi. Çeşme’yi etkisi altına alan hortum felaketinden Son Yaz dizi ekibi de nasibini almıştı.

Çekimleri Alaçatı ve Çeşme’de süren dizinin setinin, yaşanan hortum felaketi sonrası bir süre durduğu şeklinde haberler yayıldı. Bu durum 8. bölümün yayınlanıp yayınlanamayacağı konusunu da gündeme getirdi.