Ana sayfa Sosyal Medya Sağlığına kavuşan Burcu Özberk’in ilk işi imajını yenilemek oldu!..

Sağlığına kavuşan Burcu Özberk’in ilk işi imajını yenilemek oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Mantık İntikam dizisinde canlandırdığı ‘Esra’ karakteriyle gönüllerde taht kuran oyuncu Burcu Özberk, dizinin sona ermesinin ardından tatile çıkmıştı. Önce Bali’ye ardından Bodrum’a giden güzel isim, tatil karelerini sosyal medyadan da  hayranlarıyla paylaşmıştı.

Bir süre önce koranavirüse yakalanan Burcu Özberk hastalığı atlatıp eski sağlıklı haline geri döndü. Oyuncunun sağlığına kavuştuktan sonraki ilk işi ise imajını yenilemek oldu.

Saçlarının yan tarafına örgü yaptıran Burcu Özberk yeni imajını instagram hesabında, ‘Biraz değişiklik mi’ notuyla paylaştı.

Sağlığına kavuşan Burcu Özberk'in ilk işi imajını yenilemek oldu!.. 9

Güneşin Kızları dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Afili Aşk ve son olarak Aşk Mantık İntikam dizileriyle kariyerinde büyük çıkış yapan Burcu Özberk son zamanların en çok ilgi gören kadın oyuncularından biri.

Sağlığına kavuşan Burcu Özberk'in ilk işi imajını yenilemek oldu!.. 10

Burcu Özberk, hayranlarının merakla beklediği  yeni projesinde bir ilki gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Başarılı oyuncunun, yeni film projesi Rüyanda Görürsün, Türkiye’de bir süredir yayın yapan dijital platform Amazon Prime Video’nun ilk Türk yapımı olacak. Burcu Özberk Rüyanda Görürsün’de şarkıcı Murat Boz ile birlikte rol alacak.

Sağlığına kavuşan Burcu Özberk'in ilk işi imajını yenilemek oldu!.. 11

Çekimlerine eylül ayında başlanacağı belirtilen filminin diğer oyuncularıyla ilgili henüz bir açıklama yok. Yapımın konusu da bir sır gibi saklanıyor.