Ana sayfa Dizi Fragmanları Alparslan Büyük Selçuklu’nun ikinci sezonunda yine izleyiciyi bolca kılıç sahnesi bekliyor!

Alparslan Büyük Selçuklu’nun ikinci sezonunda yine izleyiciyi bolca kılıç sahnesi bekliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’de ekrana gelen ve reytinglerde birinciliği kimseye kaptırmayan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ikinci sezona büyük bir kan kaybıyla giriyor. Dizinin başrol oyuncularından Fahriye Evcen ikinci sezonda yer almazken yeni bölümlerde izleyiciyi yine kılıçlı savaş sahneleri bekliyor.

Başrolünde Barış Arduç’un yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ekibi ikinci sezon için çoktan sete çıktı. Çekimler devam ededursun ikinci sezondan ikinci tanıtım da geldi. Tanıtımdan anlaşıldığı kadarıyla ikinci sezonda da izleyici bol bol savaş sahnesi izleyecek.

Bu arada Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ikinci sezona büyük bir kayıpla giriyor. Dizide Akça Hatun karakterini canlandıran ve kadın başrol oyuncusu olan Fahriye Evcen ikinci sezonda yer almayacak. Yaz ortasında diziden ayrılacağı belli olan Fahriye Evcen’in ikinci çocuğuna hamile olduğu ortaya çıktı.

Fahriye Evcen’in yarattığı boşluğu ise çok genç bir oyuncu dolduracak. Dizide hikayesiyle dikkatleri çekecek Seferiye Hatun’a Kayra Zabcı hayat verecek. 2006 yılından bu yana setlerde olan ve pek çok yapımda oynayan Zabcı, 2001 doğumlu. 5 yaşından itibaren oyunculuğa başlayan Kayra Zabcı, Gülperi dizisiyle dikkatleri çekmişti. Ardından Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Yasemin olarak izlediğimiz oyuncu, son olarak da Zeytin Ağacı isimli Netflix dizisinde de rol aldı.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ile başlayan Büyük Selçuklu Devleti’nin hikayesinin anlatılma süreci, Sultan Alparslan’ın hikayesi ile geçen sezon devam etmişti. Yeni dönemde de yine Barış Arduç’un canlandırdığı Sultan Alparslan’ın hikayesinin devamını izleyeceksiniz.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Fahriye Evcen ile Barış Arduç ikilisinin muhteşem işbirliği ve ilk sezonun çok etkileyici sahnelerle izleyicileri kendisine hayran bırakması da yapımın uzun süre gündemde kalmasını sağladı. İkinci sezonda Barış Arduç ve Kayra Zabcı’nın uyumu şimdiden merak konusu.