Ana sayfa Dizi Haberleri Şahane Hayatım dizisine izleyicilerden büyük bir destek geldi

Şahane Hayatım dizisine izleyicilerden büyük bir destek geldi

tarafından ker_def

Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın yer aldığı FOX’un yeni dizisi Şahane Hayatım önceki akşam yayınlanan ilk bölümüyle seyircilerin beğenisini kazandı.

Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla büyük beğeni toplayan dizi ilk bölümüyle sosyal medyada da çok konuşulmasının yanı sıra iyi reytingler de elde etti.

Tüm izleyici gruplarında da ortalamanın üzerinde bir oran yakalayan Şahane Hayatım dizisinin sıralamada da güçlü bir başlangıç yaptığını görmekteyiz. Tüm kişiler kategorisinde günü ikincilikle bitiren dizi, AB ve ABC1 gruplarında da üçüncülük elde etti. Bu sıralama başarısı Şahane Hayatım dizisine izleyicilerin önemli bir şans tanıması olarak değerlendirilebilir.

Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Timur Acar’ın oyuncu kadrosunda yer aldığı ‘Şahane Hayatım’ sosyal medyada gündem yarattı.

#ŞahaneHayatım etiketi 5 saat 50 dk TT listesinde yer aldı. Hayata büyük haksızlıklarla gelmiş, bunları aşmak için çok çalışıp bu yolda gerekenleri yapmış, şimdi ise şahane bir hayat yaşarken gelip onu bulan suç dolu geçmişinden kurtulmaya çalışan Şebnem’in hikayesi herkesi ilk bölümüyle içine alırken Başkomiser Mesut’un bulduğu deliller sonrasında Şebnem’in sır dolu geçmişinin ortaya çıkıp çıkmayacağı şimdiden büyük heyecanla bekleniyor.

Bölümün ardından yayınlanan 2.bölüm tanıtımında karşı karşıya gelen Şebnem ve başkomiser Mesut’un diyalogları dikkat çekerken Niyazi’nin ‘Bittin kızım sen, bittin’ sözleri ise Şebnem’in saklı geçmişiyle ilgili sıraları ortaya çıkacak mı sorusuyla merakı artırıyor.

‘Şahane Hayatım’ her çarşamba saat 20.00’de FOX’ta!