Ana sayfa Dizi Haberleri Şahane Hayatım dizisinin hem iyi hem de kötü bir yönü var!

Şahane Hayatım dizisinin hem iyi hem de kötü bir yönü var!

tarafından ker_def

Onur Tuna ve Hilal Altınbilek ikilisinin başrolünde yer aldığı Şahane Hayatım dizisi, çarşamba akşamları yayınlanmaya devam ediyor. İkinci bölümü de geride kalan dizinin ilk bölümünde iyi reytingler ile güzel bir başlangıç yapması dikkat çekmişti.

Dizinin hikayesini iyi bulan izleyiciler, oyuncuların performansına yönelik de çok olumlu yorumlar paylaştı. Yiğit Özşener, Nesrin Cevadzade, Gökçe Eyüboğlu, Serkan Keskin, Sumru Yavrucuk gibi çok dikkat çekici bir oyuncu kadrosu bulunan dizinin yeni sezonun en iddialı yapımlarından birisi olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Hikaye olarak güzel bir izlenim bırakmış olsa da birçok izleyici dizinin senaryosunun hem iyi hem de kötü yanlarının olduğunu düşünüyor. Kısır bir hikaye üzerinden ilerlemek durumunda olan Şahane Hayatım’ın senaristlerinin işi hiç de kolay değil.

Şahane Hayatım dizisinin hem iyi hem de kötü bir yönü var! 7

İzleyicilerin ilgisini çekmek için sürekli sürpriz sahneler yazmak durumunda olan dizinin senaristleri, hikayeyi ne kadar merak unsuru üzerinden güçlendirebilirler ise o kadar çok izleyiciyi ekran başında tutabilir.

Gerilim dolu sahneleri, gizemli olayları ile birlikte Şahane Hayatım projesi sezon sonuna kadar ilgi çekmeye aday bir iş gibi gözüküyor. Ancak senaryonun çok fazla açılım şansının olmadığı değerlendirmelerini yapan izleyiciler, çeşitli mantık hatalarından da rahatsızlık duyduklarını gizlemiyorlar.

Akıcı anlatımıyla da dikkat çeken dizinin, müziklerini de beğenen dizi hayranları projeye güçlü bir destek sunuyor ama asıl büyük iş senaristlerin omuzunda bulunuyor..