Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinden bir ünlü oyuncu ayrılıyor mu?

Üç Kız Kardeş dizisinden bir ünlü oyuncu ayrılıyor mu?

tarafından ker_def

Kanal D’nin başladığı ilk günden itibaren beğeniyle izlenen dizisi Üç Kız Kardeş’in yeni bölümünden tanıtım yayınlandı.

Dizinin hikayesinde Rüçhan karakterini canlandıran Veda Yurtsever heyecanı artıracak. Usta oyuncunun diziden ayrılma ihtimali belirdi.

Rüçhan karakteri dizinin hikayesinde çok etkili bir noktada bulunuyor. 3. sezonu devam eden dizide başarılı oyuncu Veda Yurtsever’in büyük emekleri olduğunu söylemek lazım.

Senaryo nasıl gelişecek bilinmez ama Rüçhan karakteri dizinin devamı için büyük önem taşıyor ve izleyiciler neler olacağını fazlasıyla merak ediyor.

Üç Kız Kardeş dizisinden bir ünlü oyuncu ayrılıyor mu? 7

Üç Kız Kardeş dizisinin yayınlanan 62. bölüm fragmanında Rüçhan’ın ölüme meydan okumakta olduğu görülüyor. Rüçhan ölür ise Türkan ne yapacak? İşte bu soru da sorulmaya başlandı.

‘’Annemi bu hale sen getirdin!’’

Rüçhan hastaneye kaldırılır ancak durumu çok ciddidir. Somer, annesinin başına gelenlerden sonra çok sinirlidir ama yaşananlarla Türkan’ın ilgisi olduğunu bilmez. Kartal ise Türkan’ı Rüçhan konusunda uyarır.

Rüçhan’ın ölmesi de yaşaması da Türkan için çıkışı olmayan bir durumdur. Peki, Rüçhan ölürse Türkan ne yapacak? Türkan, Defne’yi alıp gidecek mi?

Yapımını Süreç Film’in, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği dizide şu oyuncular bulunuyor:

“Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Eren Ören, Merve Şen, Zuhal Acar, Ayça İnci, Güldestan Yüce.”

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik kaleme alıyor.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenesini kazanan “Üç Kız Kardeş” Salı akşamları Kanal D’de!