Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şahin Irmak, Benimle Oynama programının yarışmacısı olsaydı bakın neler olurmuş!

Şahin Irmak, Benimle Oynama programının yarışmacısı olsaydı bakın neler olurmuş!

tarafından ker_def
Şahin Irmak kendi yaptığı programın konuğu olsaydı dayanamazdı!

Benimle Oynama ilk bölümü ile 22 temmuz Pazar akşamı tv8 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya başlamıştı.

Enis Arıkan ve Şahin Irmak’ın sunumu ile ekranlara gelmekte olan eğlence programı Benimle Oynama, yabancı bir formattan uyarlandı.

Benimle Oynama Yarışması beş etaptan oluşuyor. İlk etapta 250 ikinci etapta 500, üçüncü etapta 1.000 dördüncü etapta 2500 beşinci etapta ise 5.000 TL kazanılabiliyor.

Milliyet gazetesine konuşan Şahin Irmak, programın sunucusu değil de yarışmacılardan birisi olsa tepkisinin nasıl olacağı sorusunu yanıtladı.

Irmak, “Programın başından beri aynı şeyi düşünüyorum. Yaptığımız projeyi şaşırarak izliyorum. Asena’yla da kendi aramızda konuştuğumuzda, “Ben daha büyük tepkiler veririm, kalkar giderdim” diyorum” ifadelerini kullandı.

Programın çekimleri sırasında gerçekten sinirlenen kişilerin de çıkmakta olduğunu ve şiddete yönelenlerin de olduğunu ifade eden Şahin Irmak, “Oları yayınlayamıyoruz. Şükür çok büyük bir olay yaşamadık, biz yanlarına gidince, ortam yumuşuyor” diye konuştu.

Şahin Irmak, Benimle Oynama programının yarışmacısı olsaydı bakın neler olurmuş! 7

Şahin Irmak kimdir?
1981 yılında İzmir’de dünyaya gelen Şahin Irmak 37 yaşındadır. En İyi Komedi Dizisi dalında Altın Kelebek Ödüllerine layık görülen Şahin Irmak’ı izleyici BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar programından tanıdı ve çok sevdi. Entelköy Efeköy’e Karşı isimli sinema filminde erkek başrol olarak yer alan Şahin Irmak başarılı oyunculuğu ile dikkat çekti. Aynı zamanda skeç de yazan deneyimli oyuncu Şahin Irmak tam her şey güzel gidiyor derken uyuşturucu kullanmak” suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı. Sonrasında Eğlendirme Dairesi isimli program ile Star Tv de yer alan Şahin Irmak programın tutmaması ile bir kez daha hayal kırıklığı yaşadı.

Enis Arıkan
Enis Arıkan’ı son olarak Jet Sosyete dizisinde izlemiş ve bir kez daha çok sevmiştik. 1983 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Enis Arıkan Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almış veBilgi Üniversitesi, Sahne ve Gösteri Sanatları bölümünü bitirmiştir. Şebnem Bozoklu ve Ezgi Mola ile aynı dönemde üniversite okuyan Enis Arıkan komedi alanında bir çok reklam projesinde yer almış ve kendini göstermiştir. Hayat Ağacı Cesur Hemşire Kurtlar Vadisi Pusu yer aldığı önemli diziler olsa da Enis Arıkan aslında bir tiyatro tutkunu ve oyuncusudur.