Ana sayfa Dizi Fragmanları Şahin Tepesi 4. bölüm 2. fragmanı izle! Dizi asıl şimdi başlıyor!

Şahin Tepesi 4. bölüm 2. fragmanı izle! Dizi asıl şimdi başlıyor!

tarafından ker_def

atv’nin yeni dizisi Şahin tepesi 14 Aralık Cuma akşamı 4. yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen, Aybüke Pusat ve Boran Kuzum’un başrollerini paylaştığı dizi reytingleriyle beklentilerin altında kalmıştı. Ancak hem hikayesi hem çekim kalitesi hem de oyunculuk performanslarıyla düşük reytingleri hak etmeyen Şahin Tepesi’nin 4. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte.

“Ben Tuna Akdora’ım Mete! Yanlışı affetmem!” diyen Tuna’nın çıkışı dikkat çekerken, dizinin yeni bölümünden yeni tüyolar gelmeye devam ediyor. Videodan 4. bölüm 2. fragmanını izleyebilirsiniz. Dizinin hayranları bomba bir bölümün geldiğini sosyal medyadan yazmakta. “Dizi asıl şimdi başlıyor” diyenler yeni bölümü iple çekiyor.

Yapım : Ay Yapım
Yapımcı : Kerem Çatay
Yönetmen: : Hilal Saral
Senaryo : Melek Gençoğlu
Oyuncular : Zerrin Tekindor (Tuna), Ebru Özkan (Melek), Murat Aygen (Demir), Aybüke Pusat (Verda), Boran Kuzum (Efe), Mustafa Mert Koç (Cem), Leyla Tanlar (Deniz), Esra Dermancıoğlu (Ceylan), Kaan Taşaner (Erkan)

Birbirlerinin hayatından çalan iki kadının hak ve güç savaşı… Bu savaşın ortasında kalan iki gencin aşkları için verdikleri mücadele… Bir ölümün ardındaki büyük sır…

Birlikte büyüdüğü Tuna’nın (Zerrin Tekindor) oyununa gelen Melek (Ebru Özkan), işlemediği bir kabahat yüzünden babası tarafından evden kovulmuş ve mirastan mahrum edilmiştir. Yıllar sonra babasının cenaze törenine katılmak için döndüğünde iki yetişkin çocuğu olan dul bir kadındır. Gençlik aşkı Demir (Murat Aygen) ise Tuna’yla evlenmiş onların da iki çocukları olmuştur.

Babasının vasiyeti, iki çocuğuyla borç harç içinde hayat mücadelesi veren Melek için ne kadar şaşırtıcı ise, Tuna için o kadar büyük sürpriz olur. Babasının affettiği Melek de artık, mirasta hak sahibidir.

Kocasına saplantılı bir şekilde aşık olan Tuna, hem Demir’i, hem sahip olduğu serveti kaybetme endişesi yaşarken, en çok Melek’in babasının ölümünün ardındaki sırrı öğrenmesinden korkmaktadır.
Geçmişteki acı ve pişmanlıklarıyla kavrulan iki kadının kıyasıya mücadelesi, çocukları Verda (Aybüke Pusat) ve Efe’nin (Boran Kuzum) aşklarına en büyük engeldir.