Ana sayfa Dizi Fragmanları İkizler Memo Can 8. Bölüm Fragmanı İzle! Osman ve Yaren’i kötü sürpriz bekliyor!

İkizler Memo Can 8. Bölüm Fragmanı İzle! Osman ve Yaren’i kötü sürpriz bekliyor!

tarafından ker_def

Kanal D’nin sevilen dizisi İkizler Memo Can 8. bölümüyle 15 Aralık Cumartesi akşamı izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik ve Emir Berke Zincidi’nin başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü de merakla beklenmekte. Son haftalarda Cumartesi ekranını ele geçiren ve birincilikten inmeyen İkizler Memo Can dizisinin bu performansı Kanal D’yi memnun etmekte. Peki yeni bölümde neler yaşanacak.

İkizler Memo Can’ın 15 Aralık Cumartesi 20.00’de yayınlanacak olan 8. bölümünden ilk fragman yayınlandı Osman ve Yaren arasına Hayati giriyor ortalık karışıyor. Videodan dizininin 8. bölümünden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Osman ile Yaren’i bu bölümde bekleyen kötü sürpriz ortalığı iyice karıştırır. Çünkü kızını Osman’a layık görmeyen Mahmut bey yine yapacağını yapar ve Yaren’i başkasıyla nişanlamaya kalkar. Yaren’in nişanın mahallede anonsunun yapıldığı duyan Osman deliye döner. Genç adam Yaren’in başkasıyla evlenmemesi için plan yapmaya başlıyor. İkizler Memocan’ın bu haftaki bölümünde Osman ve Yaren ayrılacak mı yoksa Yaren sevdiği adama kavuşamadığı için canına mı kıyacak?