Ana sayfa Dizi Haberleri Şahin Tepesi dizisinin kalitesi çok iyi ama bir eksiği var ki, herkesi kaygılandırıyor!

Şahin Tepesi dizisinin kalitesi çok iyi ama bir eksiği var ki, herkesi kaygılandırıyor!

tarafından ker_def
Şahin Tepesi dizisinin aldığı reyting, yapımın kalitesinden çok uzak!

atv ekranlarında Cuma akşamı izleyici ile buluşan Şahin Tepesi, Aşk ve Mavi’nin son bölümü kadar bile reyting alamamıştı. Yani büyük iddia ile başlayan dizi atv’yi şoke eden bir sonuca imzasını attı.

Dizide birçok iyi nokta var, ancak önemli de bir eksiklik…

Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Aybüke Pusat, Boran Kuzum’un başrollerinde yer aldığı dizi düşük reytingine rağmen ekran başındaki izleyicileri memnun eden bir performansa imzasını attı.

Bu performansa ve bu çabayı hiç de anlatmayan bir reyting oranı elde edildi.

Birinci bölüm totalde 3,10 reyting, 6,77 izlenme payı ile 13. olabildi. AB grubunda ise 2,41 reyting, 5,75 izlenme payı ile 15. sırada yer bulabildi. Bu oranlar final yaptırılan Aşk ve Mavi’den bile daha düşük aslında…

Baştan sona akıcılığı ile dikkat çeken Şahin Tepesi, konusunun klişe olmasına karşın ekran başındaki izleyiciyi meraklandırmayı başardı.

Ünlü yönetmen Hilal Saral’ın çekim açıları ve sahnelerin farklılığı hemen dikkati çekti. Dizinin pembe odaklı rengini de izleyiciler genel anlamda beğendi. Akdora ailesinin malikanesine ise birçok izleyici mest oldu… Dekorların farkıllığı izleyicinin gözünü kamaştırırken, Toygar Işıklı’nın elinden çıkan müzikleriyle de farkını hissettirdi.

Dizinin başrol oyuncularının performansı da büyük beğeni topladı. Özellikle kötü kadın olarak yansıyan Tuna Akdora’yı canlandıran Zerrin Tekindor, ustalığını sergiledi. Ebru Özkan’ın canlandırdığı Melek Özden karakteri ile Tuna Akdora arasında büyük bir güç mücadelesi yaşanacak. Ancak izleyiciler Melek Özden’in biraz pasif buldu.

Şahin Tepesi dizisinin kalitesi çok iyi ama bir eksiği var ki, herkesi kaygılandırıyor! 7

Verda karakterine hayat veren Aybüke Pusat ile Efe’yi canlandıran Boran Kuzum’un uyumlu halleri de daha ilk bölümden dikkatleri çekti.

Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde herkesi gıcık eden yenge Mukaddes ise bu sefer iyi bir rolde izleyicinin karşısına çıktı.

Şahin Tepesi dizisinin hareketli bir ilk bölümden sonra izleyicileri meraklandırdığı ve ikinci bölümü heyecanla bekleyenlerin çok olduğu ortada.

Ancak dizinin reytinglerini hızlı bir şekilde yükseltmesi şart. Zira ilk bölümün sonuçları pek parlak değildi.