Ana sayfa Dizi Haberleri Şahin Tepesi yeni bölümde Akdora ailesine, şok edici bir sürpriz kapıda!

Şahin Tepesi yeni bölümde Akdora ailesine, şok edici bir sürpriz kapıda!

tarafından zk zk

Ay Yapım imzalı ‘Şahin Tepesi’nin sırlarla çevrili dünyasında gelişen entrikalar ve aşklar seyircinin yeni bölümler için merakını arttırıyor.

Cuma akşamları Atv ekranlarında izleyicilerle buluşan Ay Yapım imzalı Şahin Tepesi’nde gelişen olaylar seyirciyi ekran başına kilitliyor. Sırlarla dolu dünyasında gelişen entrikalar heyecanı arttırırken karakterler arasında gelişen aşklar diziye farklı bir boyut kazandırıyor.

Şahin Tepesi yeni bölümde Akdora ailesine, şok edici bir sürpriz kapıda! 8

Senaryosunu Melek Gençoğlu’nun kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Hilal Saral’ın üstlendiği ‘Şahin Tepesi’nde Aybüke Pusat ve Boran Kuzum’un canlandırdıkları karakterler arasında başlayan Romeo ve Juliet’in unutulmaz aşkını anımsatan imkansız aşk seyirciden büyük ilgi görüyor. Boran Kuzum ve Aybüke Pusat’ın canlandırdığı karakterlerin hayranı olan ve bu çifte EfDa (Efe & Verda) diyen takipçiler geçtiğimiz günlerde açtıkları AdımAdımAşka EfDa etiketiyle ilgili 130 bin tweet atarak, ‘Şahin Tepesi’ni yayın günü haricinde de Twitter’da TT’ye taşıdılar.

Şahin Tepesi yeni bölümde Akdora ailesine, şok edici bir sürpriz kapıda! 9

Zerrin Tekindor ve Murat Aygen’in canlandırdıkları karakterler arasında fırtınalar eserken, Kaan Taşaner’in hayat verdiği Erkan karakteri, Ebru Özkan Saban’ın canlandırdığı Melek’e giderek aşık oluyor. Bu aşk üçgeninde dengelerin nasıl değişeceği merakla beklenirken bir diğer aşk üçgeninin kahramanları olan Mustafa Mert Koç, Leyla Tanlar ve İlhan Şen, yeni bölümde ekran başındakilere ve Akdora Ailesi’ne şoke edici bir sürpriz yaşatacak.

Zerrin Tekindor, Ebru Özkan Saban, Murat Aygen, Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Esra Dermancıoğlu, Kaan Taşaner, Leyla Tanlar ve Mustafa Mert Koç’un başrolleri paylaştığı ‘Şahin Tepesi’, yeni bölümüyle 21 Aralık Cuma saat 20:00’da Atv ekranlarında olacak.