Ana sayfa Sosyal Medya Şahmaran dizisi tam da Mert Ramazan Demir’e göre bir proje olmuş! Neden mi? İşte yanıtı!

Şahmaran dizisi tam da Mert Ramazan Demir’e göre bir proje olmuş! Neden mi? İşte yanıtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şahmaran isimli Netflix dizisi 20 Ocak’ta izleyicilerle buluştu. İlk sezonu yayınlanan dizinin ikinci sezonun da sonbaharda çekildiği biliniyor. Şahmaran projesinin yayınlanması biraz uzun sürünce hem izleyiciler hem de oyuncularda bir rahatsızlık ortaya çıkmıştı ama nihayet dizinin paylaşılması merakla beklelyenleri memnun etti.

Yalı Çapkını isimli dizide canlandırdığı Ferit karakteri ile son dönemin hakkında en çok konuşulan genç isimlerinden olan Mert Ramazan Demir, yaz döneminde Şahmaran’daki rolü nedeniyle de dizinin gecikmeli olarak sete çıkmasına neden olmuştu.

Yalı Çapkını ile büyük başarı kazanan Mert Ramazan Demir, şimdi de Şahmaran dizisindeki Cihan karakteri ile gündemde. Oyuncu ilginç bir detaydan da bahsetti.

İnsan olarak doğup, sonra yaşamlarına yılan olarak devam eden mistik bir hikaye olarak bilinen Şahmaran, birçok kültürde de karşılığı olan bir durumu yansıtıyor.

Şahmaran dizisi tam da Mert Ramazan Demir'e göre bir proje olmuş! Neden mi? İşte yanıtı! 8

Konu yılanlar olunca da düşünceler farklılaşıyor. Serenay Sarıkaya yılan beslemeyi düşünemeyecek birisiyken, Mert Ramazan Demir’in ise çocukluğu yılanlarla oynayarak geçmiş.

Show TV’de ekrana gelen programda genç oyuncu kendi yaşamında yılanların yeri ifade etti ve ilginç bilgiler verdi.

Hikayede Cihan karakterinde izleyebileceğiniz Mert Ramazan Demir’in çocukluğunda yılanlarla arasının iyi olduğu da bu programda ortaya çıktı.

Şahmaran dizisi tam da Mert Ramazan Demir'e göre bir proje olmuş! Neden mi? İşte yanıtı! 9

Genç oyuncu, bir köyde büyüdüğünü belirtti ve şöyle konuştu: “Ben yılanları çok seviyorum. Beslemedim ama çocukluğumda Şile’de köyde büyüdüm. Bizim köyde çok yılan olurdu. Bayağı yılanlarla tesbih gibi oynardım.”

Serenay Sarıkaya ise özellikle annesinin yılanlara karşı bir antipatisinin olduğunu ve ismini bile duymak istemediğini anlattı.