Ana sayfa Dizi Haberleri Şahmaran dizisini bekleyen Burak Deniz’den yeni sezon müjdesi geldi!

Şahmaran dizisini bekleyen Burak Deniz’den yeni sezon müjdesi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burak Deniz’i özleyen hayranları, Şahmaran isimli Netflix projesinden gelecek haberleri heyecanla bekliyor. Geçtiğimiz yıl ilk sezonu çekilen dizinin ikinci sezonu için de ekip yaz döneminde yeniden çalışmalara başlayacak. Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin mistik bir hikayesi bulunuyor.

Adana’da çekimleri yapılacak olan Şahmaran dizisinin ikinci sezonu için ekibin Ağustos ayında sete çıkması planlanıyor. Burak Deniz de yine Şahmaran projesini bekliyor. Disney Plus’ın ekran yüzlerinden olan oyuncu, reklam filminde de yer aldı ve yakında bunun paylaşılması bekleniyor.

Burak Deniz , Şahmaran dizisiyle ilgili gelişmeleri ise şu sözlerle anlattı: “İkinci sezon başlayacak, Ağustos’ta başlayacağız gibi görünüyor. Şimdilik, ufak tatiller ve evde dinlenmekteyim.”

Netflix’te heyecanla beklenmekte olan Şahmaran dizisinin yayın tarihi konusunda Seranay Sarıkaya, Ekim veya Kasım ayını işaret etmişti. Ancak yayıncı tarafından net bir bilginin paylaşılmadığı Burak Deniz’in sözleri ile anlaşıldı.

Burak Deniz, “Bizim de bilgimiz yok. Netflix’in bir süresi varmış, hazırlık süreci. Hiç bilgim yok” diye konuştu. Şahmaran dizisinin çekimlerine kadar dinlenmeye ve küçük tatiller yapacağını anlatan Burak Deniz, televizyon dizisi konusunda da önemli bir mesaj verdi.

Geçen yıl Alina Boz ile birlikte Maraşlı dizisinin başrolünde yer alan Burak Deniz, yeni sezon için de televizyonda olmayı arzu ediyor.

Oyuncu, “Var bir takım planlar, ne kadarı gerçekleşir, 3 ay sonrasını göremiyorsun” diye konuştu.

Burak Deniz, bu sözleri ile bazı teklifler olduğunu ama henüz net bir durumun olmadığını anlatmış oldu.