Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı ekibinden sürpriz buluşma!

Masumlar Apartmanı ekibinden sürpriz buluşma!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, uzun yıllar izleyenlerin hafızalarından çıkmayacak bir yapım oldu. İki sezon süren dizi, gerçek bir hayat hikayesinden alıntılanmaktaydı. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun danışanlarının hayatlarından derlediği kitabında yer alan hikaye, ekrana dizi olarak gelmeye başladığı ilk günlerde herkesi şaşkına çevirmişti!

Dizide Gülben ve Safiye karakterleri ile ön plana çıkan Ezgi Mola ve Merve Dizdar, rolleri ile izleyicinin hafızasında çok özel bir yer edindiler. İki oyuncu, oyunculuktaki yeteneklerini her bölüm ortaya koyarken, aynı zamanda iyi dost da oldular.

Dizide tanışan ve dostlukları ilerleyen Merve Dizdar ve Ezgi Mola, şimdilerde sosyal medyada sıklıkla bir araya geldiklerini yaptıkları paylaşımlarla gösteriyorlar. Birlikte tatilde de buluşan iki oyuncu, şu sıralar Ezgi Mola’nın da ortak olduğu mekanda vakit geçiriyorlar.

Merve Dizdar ve Ezgi Mola’nın son yaptığı paylaşımlarda ise Masumlar Apartmanı ekibine olan vefasını görmek mümkün. Dizi bitse de uzun süre birlikte çalışan ekibin yeniden buluşması güzel bir sürpriz oldu.

Masumlar Apartmanı ekibinden sürpriz buluşma! 47

Ezgi Mola ve Merve Dizdar, dizinin senaristlerinden Deniz Madanoğlu, yönetmeni Çağrı Vila Lostuvalı ve yine dizinin bir başka yönetmeni Ferize Çetin Mıhlar ile buluştu. Mıhlar’ın ‘Ya çok özlemişiz çok’ notuyla yaptığı paylaşımı kendi sayfalarına taşıdı iki oyuncu. Takipçileri de bu sürpriz buluşmadan yayınlanan fotoğraf ile oyuncuların bu neşeli anlarına şahit oldular…