Ana sayfa Dizi Haberleri Tuzak dizisi çok iyi gidiyor, Akın Akınözü tam da aradığı rolü buldu!

Tuzak dizisi çok iyi gidiyor, Akın Akınözü tam da aradığı rolü buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tuzak dizisinin hikaye bütünlüğü ve heyecanı her yeni bölümde biraz daha artıyor. Diziyi takip edenler de her yeni bölüm sonrası daha da bir şevkle sosyal medyada paylaşımlar yaparak hem diziyi hem de oyuncuları övüyor.

Tuzak dizisinin başrolünde yer alan Akın Akınözü ile Bensu Soral’ın performanslarını beğendiklerini belirten çok sayıda paylaşımı sosyal medya platformlarında görebilirsiniz. Tabii ki Talat Bulut’un ustalık işi oyunculuğu ve Rıza Kocaoğlu’nun birbirinden çok daha farklı rollerde çok iyi çıkışlar sergilemesi de dikkatlerden kaçmıyor.

Hercai dizisiyle parlayan ve geçen sezon Kaderimin Oyunu dizisiyle de ilgi gören Akın Akınözü için hayranlarının en çok söylediği sözlerden birisi de “Tam aradığı rolü buldu” şeklinde oldu. İntikam hikayesinde avukat Umut olarak rolün hakkını veren Akın Akınözü için her yeni bölümde daha iyi olduğuna yönelik çok sayıda izleyici yorumu bulunuyor.

Tuzak dizisi çok iyi gidiyor, Akın Akınözü tam da aradığı rolü buldu! 7

Tuzak dizisinde ilk 3 bölüm geride kaldı ve reytingler tatmin etmiyor. Ancak izleyici hikayeden memnun ve diziye bir şey olmasından da çok korkuyor. Her yeni bölümde üzerine koyarak ilerleyen bir senaryo gerçeği, Tuzak dizisinin çok konuşulmasının en önemli nedeni oldu.

Tabii ki sosyal medyadaki bu etkileşim ortamının reytinglere doğrudan bir etkisinin olmaması da üzücü bir durum. Bir dizi hayranı “Reyting kurbanı olmayacak kadar kaliteli bir dizi” diyerek aslında ne kadar büyük kaygı yaşandığını da ortaya koymakta.

Hikayenin akıcı olduğunu, gerilimin yerinde kullanıldığını ve aksiyon ile dram sahneleriyle de zenginleşen senaryonun çok iyi işlendiğini düşünen Tuzak dizisi hayranları, 9 Kasım çarşamba günü yayınlanacak olan 4. yeni bölümü şimdiden büyük bir heyecanla bekliyor.