Ana sayfa Dizi Haberleri Şaka gibisin Şirin! Kadın dizisinin çekimleri başladı! Seray Kaya, setten ilk paylaşımıyla gülmekten yerlere yatırdı!

Şaka gibisin Şirin! Kadın dizisinin çekimleri başladı! Seray Kaya, setten ilk paylaşımıyla gülmekten yerlere yatırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Yeni sezon Eylül’ün ilk haftası başladı ama pek çok dizi hala ekrana gelmek için sıra bekliyor!

Yeni diziler yayınlanmaya başlarken, kimilerinin ise hala çekimleri başlamadı. Geçtiğimiz sezondan gelen diziler ise birer birer yayına girdi.

Fox TV’nin Kadın dizisi, sezonun en çok beklenen dizileri arasında. 3. sezonuyla dönmesi beklenen dizinin çekimleri henüz yeni başladı.

Geçtiğimiz günlerde bir tanıtım yayınlanmıştı. Konferans salonunda çekilen tek sahnelik tanıtımda sahneye çıkan Bahar’ın bir kitap yazdığı ve gelen konuklara da hayatını anlattığı kitabı yazması için kendisini teşvik eden kadına teşekkür ediyordu. Dizinin yeni ve merak edilen bu karakterini Hümeyra oynayacak.

Salonda Enver, Ceyda, Nisan ve Doruk da vardı ama dizinin sezon finalinde araba kazasında olan Sarp, Hatice ve Arif yoktu!

Birinden biri öldü mü? O salonda neden yoklar? Bu soruların henüz yanıtları yok. Ancak dizinin yeni sezon bölümünde durum ortaya çıkacak..

İzleyici heyecan içinde beklerken, dizinin setinden ilk paylaşım ise Şirin karakterini oynayan Seray Kaya’dan geldi.

Kaya, her ne kadar Kadın dizisinin sevilmeyen karakteri de olsa, izleyiciyi mutlu eden paylaşımıyla setin başladığını da haber vermiş oldu.

Ancak Seray Kaya’nın paylaşımı sadece bu açıdan dikkat çekmedi. Kaya, sette beklediği sırada sokaktaki çocukların ve etraftan geçenlerin meraklı bakışlarına maruz kaldığı bir anın fotoğrafına yaptığı yorumlarla çok güldürdü.

Seray Kaya, önce fotoğrafın orjinal halini paylaştı.

Daha sonra bu fotoğrafa, kendisine bakan çocukların içinden geçenleri tahmin yürüterek yaptığı yorumlarla güldürdü…

Dizi nedeniyle sosyal medyadan olmadık laflar işiten Seray Kaya, kendisi de Şirin karakteriyle dalgasını geçen paylaşımına ‘Semt Bizim’ sözüyle Tarlabaşı’nda olduklarını not düştü önce.

Şaka gibisin Şirin! Kadın dizisinin çekimleri başladı! Seray Kaya, setten ilk paylaşımıyla gülmekten yerlere yatırdı! 8

Daha sonra ise aşağıdaki paylaşımı yaparak konuşma baloncuklarına herkesin Şirin için düşündüklerini tek tek not düştü.

“Emre’nin çocuğunu mu kaçırdın?”, “Saçı güzel aslında”, “Şirin di mi o?”, “Şirin’le ilgilenmiyorum” şeklindeki mesajlarını gören kahkayı bastı!

İşte Kaya’nın Tarlabaşı’nın tam orta yerinde bir taburede oturup, çevresinde meraklı bakışlarla kendisini izleyenlerle çekilen o fotoğrafı ve yorumları:

Şaka gibisin Şirin! Kadın dizisinin çekimleri başladı! Seray Kaya, setten ilk paylaşımıyla gülmekten yerlere yatırdı! 9