Ana sayfa Sosyal Medya Sakın bir paylaşım daha yapma ağlarım! Cansu Dere’den hüzünlendiren Ezel hatırası!

Sakın bir paylaşım daha yapma ağlarım! Cansu Dere’den hüzünlendiren Ezel hatırası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir dizi izleyicisi Cansu Dere’ye diyor ki, “Sakın bir gönderi daha paylaşma, neden biliyor musun? Çünkü ağlarım.” Ünlü oyuncu, instagram hesabından Tuncle Kurtiz’in ödül aldığı bir fotoğrafını yayınladı ve “Seni özleyerek geçirdiğimzi bir yıl daha” notunu ekledi.

Ezel dizisinde Ramiz Dayı karakterine hayat veren ünlü oyuncu Tuncel Kurtiz’in aramızdan ayrılışının 7. yıl dönümünde Cansu Dere’nin instagram hesabından yaptığı paylaşım, hüzünlendirdi.

28 Eylül 2009 ve 20 Haziran 2011 tarihleri arasında yayınlanan Ezel dizisinde Cansu Dere ile Tuncel Kurtiz aynı seti paylaşmıştı. Bu dizinin finalinden 2 yıl sonra da usta aktörü kaybettik. Üzerinden 7 koca yıl geçti ama acısı hala yüreklerde taze.

Ezel dizisi yayınlandığı günden bu yana gündemden neredeyse hiç düşmedi. Cansu Dere’nin de göbek adı Eyşan olarak kaldı… Sosyal medyada bir Eyşan olgusu bile oluştu. Tabii ki de Eyşan bu olguda kötü kadın, aldatan kadın, sevdiğini terk eden kadın olarak kullanılıyor.

Cansu Dere’nin adeta üzerine yapışan bir karakter oldu Eyşan. Ramiz Dayı olarak da hafızalara yerleşen Tuncel Kurtiz’in acısının hala yüreklerde olduğunu belirten takipçiler, “Mekanı Cennet olsun. Yeri hiç dolmayacak gerçek bir sanatçıydı” demekten kendilerini alamadı.

Cansu Dere de bu paylaşımı ile takipçilerinden takdir gördü…

İşte o paylaşım:

Seni özleyerek geçirdiğimiz bir yıl daha …

Sakın bir paylaşım daha yapma ağlarım! Cansu Dere'den hüzünlendiren Ezel hatırası! 7