Ana sayfa Sosyal Medya Kızılcık Şerbeti dizisinde heyecan iyice arttı, Sıla Türkoğlu güçlü bir kariyer süreci içinde!

Kızılcık Şerbeti dizisinde heyecan iyice arttı, Sıla Türkoğlu güçlü bir kariyer süreci içinde!

tarafından ker_def

Sıla Türkoğlu’nun canlandırdığı Doğa karakteri Kızılcık Şerbeti dizisinin en önemli unsurlarından birisi olarak öne çıkıyor. Şimdiye kadar 42 bölümü yayınlanan dizinin öne çıkan ismi olan Sıla Türkoğlu, oyunculuk performansıyla da kariyerinde en güçlü çıkışı sergilediği bir dönemin içinde bulunuyor.

Doğukan Güngör ile birlikte iyi bir partnerlik görüntüsü çizen Sıla Türkoğlu’nun güçlü bir kariyer yolculuğu içinde olması sosyal medya ortamında hayranlarını da bir hayli olumlu etkiliyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinin 43. yeni bölümü de heyecanla bekleniyor. Zira, Pembe’nin Doğa’nın üzerine oynaması ile birlikte hikaye çok daha ilginç bir hale gelecek.

Yeni bölümde Pembe büyük bir isyanda bulunacak. Yaşananlardan dolayı gelini Doğa’yı suçlayan Pembe ayrıca oğlu Fatih ile Doğa’nın evlenmesine de izin vermeme kararlılığında bulunuyor.

Doğa karakterinin fazlasıyla öne çıkacağı 43. yeni bölüm heyecanla beklenirken, dizinin sosyal medya ve reytinglerde güçlü görüntüsü de devam ediyor.

42. bölümü Cuma akşamı yayınlanan dizi AB ve ABC1 gruplarında yine çok güçlü reytingler elde ederek birincilikleri elde etti. Tüm kişiler kategorisinde de kendi izleyicisini ekrana taşımayı başaran dizi, Yalı Çapkını’nın ardından ikinci sırada bulunuyor.

Başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizi “Kızılcık Şerbeti” sosyal medyaya da damgasını vurmaya devam ediyor.

Yayınlanan bölümüyle her bölüm sosyal medyaya damga vuran dizi bu hafta Kızılcık Şerbeti etiketi ile yaklaşık 9 saat, Kıvılcım ile 3 saat, Alev etiketi ile de 5 saat X’in TT listesinde yer alarak gündeme oturdu.