Ana sayfa Sosyal Medya Arak dizisi sert başlayacak, perşembe reytingleri İlker Kaleli ve Öykü Karayel ile değişecek!

Arak dizisi sert başlayacak, perşembe reytingleri İlker Kaleli ve Öykü Karayel ile değişecek!

tarafından ker_def

Arak isimli yeni diziyi heyecanla bekleyen geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor. 21 Aralık Perşembe akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan dizinin tanıtımlarına gösterilen yoğun ilgi ve sosyal medyada bıraktığı etki dikkatleri çekiyor.

İlker Kaleli ve Öykü Karayel hayranları heyecanla yeni diziyi beklerken, Arak hakkında her yeni fragmanda yeni detaylar ortaya çıkıyor. Zeynep ve Kara karakterlerinin hikayesinin izleyenleri bir hayli etkilemesi bekleniyor.

Arak dizisinin yayınlanan ikinci fragmanda etkili bir hikayenin, başarılı oyunculuk performansları ile desteklendiği ve çok iyi bir kadronun izleyicilerin karşısına çıkacağı gözüküyor.

Yeni dizi Arak ile birlikte perşembe akşamları reytinglerin de bir hayli değişmesi bekleniyor. atv’nin ikinci sezonu başarıyla devam eden Aldatmak dizisinin yanı sıra, Fox TV’nin çok iyi çıkış yapan hudutsuz Sevda dizilerinin yanı sıra Star TV’de de Sakla Beni isimli yapıma ilgi giderek artıyor.

Bu üç dizinin çok etkili olduğu perşembe akşamları Kanal D’nin yeni yayına aldığı Bir Derdim Var isimli dizisi tutunamamıştı. 6. bölümü ile final yapacak olan bu dizinin yanı sıra TRT1’in reytingleri düşen Kendi Düşen Ağlamaz dizisi de perşembe akşamları ekrana geliyor.

Aldatmak, Hudutsuz Sevda ile Sakla Beni dizilerinin müthiş bir reyting yarışı yapmakta olduğu perşembe akşamları 21 Aralık’tan itibaren Arak’ın da dahil olacağını ve reytinglerde ciddi bir değişim yaşanma ihtimalinin bulunduğunu belirtelim.

Arak dizisi sert başlayacak, perşembe reytingleri İlker Kaleli ve Öykü Karayel ile değişecek! 7

Arak dizisinin sosyal medya ortamında da büyük bir heyecan yaratması, bu alanda da perşembe dizileri arasında güçlü bir rekabet yaşanacağını anlatıyor.

Show TV’nin yapımını Most Production’ın, yapımcılığını Murat Can Oğuz’un üstlendiği 21 Aralık Perşembe akşamı başlayacak yeni dizisi Arak’tan 2. tanıtım paylaşıldı.

Kadrosu ve hikayesi ile göz kamaştıran tanıtım fırtına gibi esti. Herkes Kara (İlker Kaleli) ile Zeynep (Öykü Karayel) arasında yaşanacakları şimdiden merak ederken, sosyal medyada beğeni dolu yorumlar dikkat çekti.

Oyuncu kadrosunda; İlker Kaleli, Öykü Karayel, Tülin Özen, Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, Kerem Arslanoğlu, Bedir Bedir, Furkan Kalabalık, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç, Görkem Kasal, Beril Kolcu, Ilgaz Kaya ve Bennu Yıldırımlar gibi birbirinden değerli isimleri buluşturan Arak’ın yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar oturuyor.

Dizinin senaryosunu ise Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz ve Aslı Gönülay birlikte kaleme alıyor.

Hayatını çalanlardan intikam almak için harekete geçen Kara (İlker Kaleli) ile yolu genç adamla sürpriz şekilde kesişen Zeynep’in (Öykü Karayel) sürükleyici hikayesini güçlü bir anlatımla ekrana taşıyacak olan Arak 21 Aralık Perşembe saat 20.00’de Show TV’de başlıyor.