Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıyalık dönemi kapandı, Yalçın Hafızoğlu’nun büyük dizi sınavı yeni başladı!

Eşkıyalık dönemi kapandı, Yalçın Hafızoğlu’nun büyük dizi sınavı yeni başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Hızır Ali Çakırbeyli karakteri ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde parlayan oyuncunun adı Yalçın Hafızoğlu… 1989 doğumlu olan oyuncu, 2016 yılında Kiralık Aşk isimli dizi ile birlikte setlere adım attı. Kesif isimli sinema filminde de yer alan oyuncu, asıl popülerliğini ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle elde etti.

Birçok dizi hayranı Hızır Ali Çakırbeyli olarak onu hatırlıyor… Tabii ki bu rol genç oyuncunun üzerine yapışmayacaktır. Yeni projeleri ile çok farklı rollerde de izleme fırsatı bulacağınız Yalçın Hafızoğlu, Hızır Ali karakterini unutturabilecek mi? İşte akıllardaki ilk soru bu…

Karakteri çok başarılı şekilde canlandırsa da farklı rollerde izleyicilerin deneyimlemediği bir isim Yalçın Hafızoğlu… Ersoy Güler imzalı Show TV’de yayınlanacak Sen ve Ben isimli sinema filminin başrolünde yer alan genç oyuncu, Aslı Bekiroğlu ile partnerlik yaptı. Filmin ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor ama yakın zaman içinde izleyicilerle buluşma ihtimali var.

Eşkıyalık dönemi kapandı, Yalçın Hafızoğlu'nun büyük dizi sınavı yeni başladı! 8

Yalçın Hafızoğlu’nu asıl öne çıkartacak projesi ise Masum ve Güzel isimli dizi olacak. Avşar Film ile anlaşan oyuncu, Can karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Aytaç Çiçek’in yönetmenliğini yaptığı Masum ve Güzel, oyuncu adına farklı rollerde nasıl performans göstereceği konusunda bir sınav niteliğinde olacak.

Bahar Şahin ile başrolü paylaşacak olan Yalçın Hafızoğlu, sette birbirinden ünlü isimlerle bir arada bulunacak.

Eşkıyalık dönemi kapandı, Yalçın Hafızoğlu'nun büyük dizi sınavı yeni başladı! 9

Mine Tugay, Ahu Sungur gibi deneyimli isimlerin yanı sıra; Erkan Meriç, Sude Zülal Güler, Doğan Bayraktar, Aslı Sümen, Müge Su Şahin de dizinin kadrosunda yer alan diğer isimler oldu.

Oyunculuğun yanı sıra müzik ile de ilgilenen Yalçın Hafızoğlu, hayranlarını mest eden bir performansını youtube sayfasından yayınladı.