Ana sayfa Dizi Fragmanları Şampiyon dizisi ne zaman başlıyor! Şampiyon 1. bölümde neler olacak?

Şampiyon dizisi ne zaman başlıyor! Şampiyon 1. bölümde neler olacak?

tarafından ker_def

TRT 1’in merakla beklenen yeni dizisi “Şampiyon” 12 Eylül Perşembe günü saat 20.00’de ilk bölümüyle ekrana geliyor. Kafkas lakaplı eski şampiyon boksör Fırat Bölükbaşı’nın oğlu Güneş için ringlere dönme mücadelesini konu alan “Şampiyon” dizisinin güçlü bir oyuncu kadrosu bulunmakta. Tolgahan Sayışman, Erdal Özyağcılar, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erkan Avcı, Halit Özgür Sarı, İlayda Alişan, Mehmet Bozdoğan, Berk Yaygın, Bahar Süer, Volkan Keskin, Emir Özyakışır ve Meltem Savcı, Vedat Erincin’in aralarında bulunduğu başarılı isimler dizide rol alıyor.

Artvin, büyük ve önemli bir boks müsabakasına ev sahipliği yapmaktadır. Bir yanda Kafkas lakaplı genç ve yetenekli boksör Fırat Bölükbaşı, diğer yandaysa Türkiye’nin en sevilen şampiyon boksörü Necdet Suphi Özer vardır. Fırat, az sonra çıkacağı maçın yanı sıra farklı bir heyecan daha yaşamaktadır. Karısı Eylül hamiledir ve çift, doktorların çok riskli olarak gördüğü doğum için gün saymaktadır.

Şampiyon 1.bölüm 1. fragmanı:

Fırat maça çıktığı gece, hayalini kurduğu şampiyonluğu kazanacak fakat karşılığında büyük bir bedel ödeyecektir. Karısı Eylül’ü doğumdan hemen sonra kaybeder ve Eylül, ölmeden önce boksu bırakmasını, kendisine yıllarca yaşattığı kaygıyı oğullarına yaşatmamasını vasiyet eder. O gecenin ardından geriye birkaç saat önce şampiyonluk kemerini kazanan boksörden sadece bir baba kalacaktır. Kendini, karısı Eylül gibi FMF (Ailesel Akdeniz Ateşi) hastası olan oğluna adamış bir baba. Fakat oğlu Güneş’in hastalığı kötü seyreder. Baba oğul tedavi için soluğu İstanbul’da alırlar çaresiz. Gelir gelmez de hastalığın yanı sıra hayatla ve yabancısı oldukları bu mega kentle mücadeleye girişirler. Fırat, tıpkı ringde olduğu gibi babalıkta da oldukça hünerlidir.

Şampiyon dizisi ne zaman başlıyor! Şampiyon 1. bölümde neler olacak? 7

Birlikte giriştikleri bu zorlu mücadeleyi masalsı bir dünyaya çevirir oğlunun gözünde. İstanbul’da yaşayacakları en acı tecrübe, bambaşka bir mucizenin kapısını aralar baba oğul için; doktor Suna’yla tanışırlar ve Suna, Güneş’in tedavisinin yanı sıra bütün masraflarını üstlenir. Ne var ki hayat, Fırat’ın ringde karşılaştığı rakiplerinden daha sert vurmaktadır. Mucize, tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi çok kısa sürer…

Okul Sanat Film Yapım tarafından hayata geçirilen, yapımcılığını Başak Bingüller Çağrı Bingüller’in üstlendiği senaryosunu Alphan Dikmen, Başak Angigün’ün kaleme aldığı “Şampiyon”un Yönetmenliğini Ketche’nin (Hakan Kırvavaç) yapıyor.

Şampiyon 1. bölüm 2. fragmanı: