Ana sayfa Dizi Fragmanları Zalim İstanbul 11. Bölüm Fragmanı İzle! Nedim yangından kurtulacak mı?

Zalim İstanbul 11. Bölüm Fragmanı İzle! Nedim yangından kurtulacak mı?

tarafından ker_def

Kanal D ekranında ilk sezonu beğeni toplayan Zalim İstanbul dizisi, 9 Eylül Pazartesi akşamı 2. sezonuyla izleyicilerin karşısına çıktı. Dizinin 2. sezondaki yeni bölümü ise 15 Eylül Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay,Berker Güven, Bahar Şahin ve Simay Barlas’ın başrollerinde yer aldığı Zalim İstanbul 11. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Nedim, yangından kurtulacak mı? Videodan detayları izleyebilirsiniz.

11.bölüm fragmanında Nedim’in içinde olduğu ev kundaklanır. İçeride kilitli kalan Nedim, yangından kurtulmaya çalışır. Fakat Nedim’in konumunda bu durum o kadar kolay olmayacaktır. Cenk ise babasıyla birlikte Nedim’in yanına gider. Yanan evi görünce Nedim’i kurtarmaya çalışır. Yıllar önce yaptığı hatasını bu sefer düzeltebileceğini düşünür.

Diğer taraftan Cemre ailesiyle arasını düzeltmeye çalışır. Ancak Seher, Nedim ile birlikte ortadan kaybolan kızına çok kızgındır. Cemre annesinden oldukça üzücü karşılıklar alır. 

Nedim yangından sağ çıkabilecek mi?

Zalim İstanbul yeni bölümüyle Pazartesi 20.00’da Kanal D’de!

GENEL HİKAYE:

Antakya’dan İstanbul’a uzanan bir var olma mücadelesinin ekrana geleceği Zalim İstanbul’da; üç çocuğu ile Antakya’da yaşayan Seher’in, lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay ile yollarının kesişmesi herkesi yeni bir sınava sokacak.

KÜNYE:

Yapım: Avşar Film
Yapımcı: Şükrü Avşar
Yönetmen: Cevdet Mercan
Öykü ve Senaryo: Sırma Yanık
Görüntü Yönetmeni: Volkan Aslan
Genel Sanat Yönetmeni: Naz Erayda
Oyuncular: Fikret Kuşkan (Agah), Deniz Uğur (Seher), Mine Tugay (Şeniz), Ozan Dolunay (Cenk), Simay Barlas (Damla), Berker Güven (Nedim), Bahar Şahin (Ceren), Sera Kutlubey (Cemre), İdris Nebi Taşkan (Civan), Ayşen Sezerel (Nermin), Gamze Demirbilek (Nurten)