Ana sayfa Dizi Haberleri Şampiyon dizisinden ayrılan Erdal Özyağcılar şimdi ne yapıyor?

Şampiyon dizisinden ayrılan Erdal Özyağcılar şimdi ne yapıyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Erdal Özyağcılar, Şampiyon dizisinde canlandırdığı Yaman karakterine önceki gün veda etmişti. Ünlü oyuncunun diziden ayrılması hayranları bir hayli üzmüştü.

Erdal Özyağcılar, TRT1 ekranında Pazar akşamları yayınlanan Şampiyon dizisinde başrol oyuncuları arasındaydı. Tolgahan Sayışman, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Erkan Avcı ile birlikte dizinin etkili ismi olan Özyağcılar’ın vedası hüzünlü olmuştu.

Ünlü oyuncunun diziden ayrıldıktan sonra ne yaptığı ise paylaştığı video ile ortaya çıktı. Koronavirüs salgını nedeniyle evine çekilen Özyağcılar, mutfağa girdi ve lavaş pişirdi. Görüntüleri instagram hesabından paylaşan Özyağcılar’a takipçilerinden güzel yorumlar geldi.

Evinde ilk kez lavaş yapmayı denediğini ifade eden Özyağcılar, önce lavaşları ince ince açtı sonra da tavada pişirdi. Oyuncu, “Efendim lavaş yapıyoruz. Bu tarifleri instagram’dan öğrendik, bir yazardan öğrendik. Oklavamız olmadığı için Zeynep’in aksesuarlarını kullanıyoruz. Gördüğünüz gibi şöyle açıyoruz. Nasıl güzel oluyor mu efendim. Ne yapalım korona günlerinde evimizde lavaş yapıyoruz” diyerek videosunda detaylı olarak lavaşın nasıl yapıldığını anlattı.