Ana sayfa Dizi Haberleri Sandığımız gibi değilmiş! Ağlama Anne dizisinde Alev’in bilinmeyen hikayesi ortaya çıktı!

Sandığımız gibi değilmiş! Ağlama Anne dizisinde Alev’in bilinmeyen hikayesi ortaya çıktı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Atv’de dün akşam 11. bölümü yayınlanan ve 2 bölüm sonra final yapacak olan Ağlama Anne dizisinde, dün akşam Alev, yaşadığı acıları Ali Osman’a anlattı.

Dizinin başından beri bir gecelik ilişkisi sonucu hamile kalıp, doğumdan sonra çocuğunu pencereden atarak öldürmek isteyen Alev’in yaşadıkları ortaya çıktı.

Yaptığı hatanın bedelini çok ağır ödeyen ve yıllar sonra ceza evinden çıkıp kızını almaya gelen Alev’in, onu koruyup kollayıp annesi gibi bağrına basan kız kardeşi Damla’ya olan tavrının sert olması dikkat çekmişti.

Alev, bu tavırlarıyla izleyenlerin de kimi zaman suçladığı ve kızdığı bir karakterdi. Kızını cezaevine getiren Damla’ya ters davranışları, Zeynep’i görmek istememesi nedeniyle tepki çekiyordu.

Sandığımız gibi değilmiş! Ağlama Anne dizisinde Alev'in bilinmeyen hikayesi ortaya çıktı! 8

Alev’in bu tavırlarının altında yatan, yaptığı hatadan sonra kızına zarar vermemek adına ondan uzak durmaya çalışmasının yattığı anlaşıldı.

Flashback olarak ekrana getirilen sahnelerde Alev’in, parmaklıkların ardından Damla’nın getirdiği kızını gizli gizli izlediği ve büyük acı çektiği görüldü.

Damla ile cezaevindeki son konuşmasında babasının çocuğu Damla’nın nüfusuna alması şartıyla kabul ettiğini öğrenen Alev, kardeşini kovuyor ama bir taraftan da içi kan ağlıyor.

Sandığımız gibi değilmiş! Ağlama Anne dizisinde Alev'in bilinmeyen hikayesi ortaya çıktı! 9

Alev, Ali Osman’a anlattıklarıyla izleyenleri de hüzne boğdu.

Kızını nasıl uzaktan sevdiğini ve neden ondan uzak durduğunu da şu sözlerle anlattı.

“Ben Damla’ya sadece kızımı vermedim, ömrümü verdim. Bir gün bir cinnet anında anası canına kasdetsin bilsin istemedim. Kıyamadım. Nefesimden vazgeçtim ben,kızımdan değil yani. Memelerim taş kesilmişti sütten o yaşasın diye ama ben o yaşasın diye ölmeyi seçtim. Her yeni yaşında getirirdi Damla ama çıkamadım karşılarına, cesaret edemedim. Evladın büyürken bağrına taş basmak ne demek, öğreniyormuş insan. Benden uzak, benimkinden temiz, güzel bir hayatı olsun istedim, çiçek gibi büyüsün. Tertemiz bir ömrü olsun. Sen hiç başkasının eliyle kendi evladının saçını okşamak ne demek biliyor musun? Onun kokusunu ben kimseden habersiz çaldım. Hırsız gibi öyle kokladım. O koku var ya o koku, o koku benim canımın parçasıydı. Her şeyimdi benim. 4 sene, sadece 4 sene, küçücük bir aralıktan izledim kızımı. Sonra bir gün Damla vazgeçti getirmekten. Ben de kızımı hep hayallerde büyüttüm. Yıllar geçti gitti ama ben onu hiç unutmadım.”

Bu sözlerden sonra izleyenler de Alev’i daha iyi anladı ve için için ona kızan izleyenler, sosyal medyada bu sözlerin içlerini yaktıklarını anlattılar.

İşte Ağlama Anne dizisinde Alev’in yürek burkan itirafını yaptığı o sahneler: