Ana sayfa Dizi Haberleri Sandık Kokusu dizisi ilk bölümüyle izleyicilerden geçerli not aldı!

Sandık Kokusu dizisi ilk bölümüyle izleyicilerden geçerli not aldı!

tarafından ker_def

Çarşamba akşamları artık izleyiciler için yeni bir dizi projesi var. Sandık Kokusu isimli dram hikayesi ilk bölümü ile izleyicilerle buluştu ve reytingleri ile iyi bir başlangıç yaptı.

Özge Özpirinçci ile Demet Akbağ ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide ayrıca Necip Memili ile Metin Akdülger gibi iki önemli erkek oyuncu da başrolde bulunuyor.

Özellikle de Kadın isimli başarılı dizi projesinin ardından Özge Özpirinçci’nin yeniden televizyon dizilerine dönüş yapması dikkat çekici bir gelişmeydi. Sandık Kokusu dizisinin özellikle ABC1 grubunda ortalamanın üzerinde reytingler elde ederek dikkat çekti. AB ve tüm kişiler kategorilerinde ise ortalamanın biraz altında reytingler gerçekleşmiş olsa da ilk bölüm itibari ile bu oranlar da fena sayılmaz.

Tüm kişiler kategorisinde günü dokuzuncu olarak tamamlayan Sandık Kokusu dizisi, AB grubunda ise günü altıncı olarak bitirdi. Bu sonuçlar ile birlikte dizinin fena sayılmayacak oranlar ile ekran ömürünün başladığını ilerleyen bölümlerde elde edilecek sonuçlar ile birlikte yükseliş yaşanması ihtimalinin yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

Sosyal medyada dizi ile ilgili çok olumlu yorumlar yapılırken, izleyicilerin Özge Özpirinçci’nin yeniden ekranlara dönmesinden çok memnun olduklarına yönelik çok sayıda paylaşım yer alıyor.

Sandık Kokusu yeni bölümüyle 13 Aralık Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de izleyicilerle buluşacak. İkinci bölümde elde edilecek reytingler çok önemli olacak.