Ana sayfa Dizi Haberleri Sandık Kokusu dizisi reytinglerde büyük kayıp yaşamasına rağmen yine birinci olmayı başardı!

Sandık Kokusu dizisi reytinglerde büyük kayıp yaşamasına rağmen yine birinci olmayı başardı!

tarafından ker_def

Show TV ekranında izleyicilerle çarşamba akşamları buluşmakta olan Sandık Kokusu dizisi, çok iyi bir çıkış sergilemişti. Dizinin dördüncü bölümü de çarşamba akşamı yayınlandı ve bir önceki bölüme göre tüm izleyici gruplarında da reytinglerde düşüşler yaşandı.

Bu düşüşe rağmen dizinin hala ortalamanın çok üzerinde çok iyi reyting oranlarına sahip olduğunu ve AB grubunda da birinciliği yine elde ettiğini hatırlatalım. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Necip Memili ve Metin Akdülger’in başrollerinde yer aldığı dizi bu sezonun en iyi çıkışını yapan yeni yapımlarından birisi olarak anılıyor.

Kuruluş Osman ve Şahane Hayatım gibi iki etkili dizinin karşısında Şahane Hayatım’ın izleyicileri etkilediğini ama ilk baştaki güçlü duruşunun haftalar ilerledikçe zayıflama ihtimalinin bulunduğunu belirtelim.

Show TV’nin yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, izleyicilerin ilgiyle takip ettiği dizisi ‘Sandık Kokusu’ bu hafta da AB grubunda zirveyi bu hafta da bırakmadı.

Sürükleyici hikayesiyle her hafta merak uyandıran Sandık Kokusu’nun dün yayınlanan bölümünde; Atilla’nın Deniz’in dolabına saklanırken Karsu’ya yakalanması heyecan dolu anlara sahne oldu.

Atilla’nın yazar kimliğinin aksine sert hali izleyicileri şaşırtırken, “Karsu, Atilla’nın gerçekte kim olduğunu öğrenecek mi?” sorusu akıllara geldi.

Sandık Kokusu dizisi dördüncü bölümüyle AB grubunda birinci olmasının yanı sıra, ABC1 grubunda ikincilik ve tüm kişiler kategorisinde de altıncılık elde etti.

Heyecanla takip edilen bölüm, #SandıkKokusu etiketi ile sosyal medya platformu X’te TT listesine girdi.