Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gönül Dağı dizisine Mevsim karakteri ile yeni bir genç yetenek katıldı!

Gönül Dağı dizisine Mevsim karakteri ile yeni bir genç yetenek katıldı!

tarafından ker_def

TRT 1 izleyicilerinin ilk bölümden itibaren müdavimi oldukları ve her hafta milyonları ekran başında buluşturan Gönül Dağı, etkileyici senaryosu ve usta oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

4. Sezonda genç ve yetenekli oyuncuları da kadrosuna dahil eden diziye, ünlü sanatçı Şive Şenözen Samancı da katıldı. Şive Şenözen, Gönül Dağı’nda Müzik Öğretmeni Mevsim karakterini canlandıracak.

İzleyicilere farklı duygular yaşatacak olan Mevsim karakteri ile ilgili konuşan Şive Şenözen, şu bilgileri verdi:

“Mevsim öğretmen, adı gibi seyirciye 4 mevsimi hissettirecek; naif, eğlenceli, samimi ve fakat çantasında hikayeleriyle Gedelli’ye gelmiş genç bir müzik öğretmeni. Belli ki musikiye de özel bir ilgisi var. Türküleriyle kalpleri fetheden Gönül Dağı’na Türk musikisiyle bir renk katabileceğini hissettiriyor bana.

Mevsim, renkleriyle bozkırdan ayrıksı dursa da sıcaklığıyla, samimiyetiyle Anadolu topraklarına ait olduğunu hissettirecek bir karakter. Bazen memleketin olmayan yerlere ait hissedersin, çünkü ritminiz tutmuştur. Mevsim’in ritminin de Gedelli’yle uyuşacağını hissediyorum.”

Gönül Dağı’nın 30 Aralık Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1 ekranlarına gelecek 120. bölümüyle yine izleyicilere büyük heyecan yaşatacak.