Ana sayfa Sosyal Medya Sandık Kokusu dizisinde izleyiciler Özge Özpirinçci’nin içine düştüğü durum ile şoke olacak!

Sandık Kokusu dizisinde izleyiciler Özge Özpirinçci’nin içine düştüğü durum ile şoke olacak!

tarafından ker_def

Show TV’nin sabırsızlıkla beklenen, yapımına O3 Medya’nın imza attığı, kadrosunda Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi başarılı isimleri buluşturan dizisi Sandık Kokusu’ndan yeni bir tanıtım daha izleyici ile buluştu.

Özge Özpirinçci’nin canlandırdığı Karsu karakterinin yaşayacakları izleyicileri derinden sarsacak. Talihsiz bir şekilde oğlunun kaybolmasının acısına dayanmaya çalışan Karsu, onu bulma umudunu hiç bir zaman yitirmiyor. Oğlunun kaybolmasının sebebi olarak gördüğü annesinin tavırları ile başa çıkmak zorunda kalan Karsu, değişen hayatında kızına tutunacak ama oğlunu da aramaktan hiç vazgeçmeyecek.

Sandık Kokusu dizisinde izleyiciler Özge Özpirinçci'nin içine düştüğü durum ile şoke olacak! 7

Karsu karakterinin duygusal kırılmalarını, yaşayacağı büyük bunalımları ve kararlılığını ekranda izlerken Özge Özpirinçci’nin oyunculuk yeteneklerini de görme fırsatı bulacaksınız.

Şimdiye kadar çok başarılı projelerde başrolde yer alan Özge Özpirinçci, böylelikle büyük başarı kazanan Kadın dizisinin ardından yeniden televizyon projelerine dönüş yapmış oldu.

Dizi, annesine emanet ettiği oğlu talihsiz bir şekilde kaybolan Karsu (Özge Özpirinçci) ve ailesinin yaşadığı büyük kayıpla değişen hayatlarını, anne olmanın, umudunu yitirmemenin, her şeye rağmen yaşama tutunmanın yüreklere dokunan hikayesiyle izleyiciyi ekrana kilitleyecek.

Senaryosunu; Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay’ın yaptığı, yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun’un oturduğu “Sandık Kokusu” Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de başlıyor.